Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

Life Marina Ibiza. Jean Nouvel.

 

Mentre visualitzava el vídeo escoltava el trombonista Bennie Green. No reconec aquell Jean Nouvel de finals dels anys setanta, vuitanta i fins i tot els norantes que em feia pelegrinar per tota França per veure-hi la seua arquitectura, quan ací gairebé era un desconegut. I qui el coneixia era, bàsicament, per la deriva més o menys àcrata i sindicalista. En els què tenia una pregona preocupació urbana i edilícia innovadora. I molt menys hedonista-bobo. No són genis el que ens cal a hores d’ara.
 
Necessitem: Més ètica i menys estètica

Si el voleu visualitzar passeu al “Vull veure +”  

 PS: he improvisat aquest petit dibuix, dicòtomia de l’illa a la què en els primers anys d’aparellador vaig anar a treballar amb molta d’estimació. 
Speakin’ out : big shit to him !

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. Jo puntualitzaria la teua frase pintada de roig. Primer, ètica i després, estètica.
    Pel que fa al teu dibuix, ja sé que no té res a veure però no sé per quins camins del cervell m’ha vingut al cap ESCHER.

  2. Què passa quan es perden l’ètica i l’estètica a favor d’una concepció depredadora i globalitzadora del paisatge i l’habitatge?Després del que s’ha fet per València qualsevol conjunt que comenci per "Marina" ja fa feredat

  3. Quan llegeixo un post teu explicant-nos la realitat, ja tremolo …. El decensís amb les persones que t’han semblat de gran valua, fa mal,però és una realitat de cada dia. Aquesta Marina a Eivissa .. fa temor.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.