Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.


 1. Terroritzats i confosos, nosaltres no ens podem bellugar, no podem pensar, no sabem el que està passant. Mentre tant, això actua, ataca, pren, devasta sense aturall, impunement, perquè caldria fer-los front d’una manera organitzada i en el caos no hi ha forma possible d’organitzar-se contra res ni en pro de res, tot és confusió. General Motors ha fet fallida, tu: no són bromes. I encara que ruixin els dòlars cap als forats dels bancs amb mànegues més amples que les canonades de les pluvials, volen tot d’una, no es queden travats.
  B-7, Josep

 2. ‘No more lies about Palestina’ és el que diria Adrian Mitchell, mort fa dues setmanes o les paraules de Harold Pinter ‘Res ha passat; mai ha succeït; no té cap importància; no té cap interès’. I si anem més enrera ens trobem amb George Orwell i el seu ‘1984’ – ‘ Memory Hole’ – el forat o el buit de la memòria. Existeix el Ministeri de la Veritat ? Sí, existeix. Bona part dels països dits democràtics hi formen part. Tot el que molesta, els buròcrates d’aquest ministeri ho fan desaparèixer. El poble no ho ha de saber.
  Palestina, un estat totalment empresonat, per un altre Estat – Israel. I com són dins la presó, els guardians ténen tot el dret de matar, torturar i … quantes coses més. És lìcit defensar-se ? És denunciable voler viure lliures en el seu propi país ? Tots els presoners han comès crims ?
  ‘Memory Hole’ ….. ‘ No more lies’. 
  No gaire bon dia, Josep. 

 3. Sé que la contestació no és senzilla (o n’és massa, de senzilla)… Pobres persones … i encara diuen que hi ha justícia al món. Bona vesprada (per dir alguna cosa)

 4. El drama palestí és que s’hi posin com s’hi posin, no hi un punt de trobada. Els àrabs pensen que l’estat d’Israel és una injustificable. Perquè no van fer un estat pels jueus a Alemanya, on els van intentar exterminar, o a Espanya, que els va expulsar i expoliar, o als Estats Units, on hi tenen tants amics? Com pot invocar-se el dret d’un poble que va marxar d’aquelles terres fa dos-mil anys? Encara que hi hagi àrabs moderats, la injustícia és tan objectiva que si algú arriba a un acord amb els jueus (com per exemple Al Fatah) les bases se li subleven, i els i surt Hamàs que els desborda. I si Hamàs pactés amb Israel, en sortiria un altre. I de la banda dels israelians, ells no poden renunciar a un estat jueu, no tenen la més mínima intenció de fer-ho. Van intentar comprar la pau creant una burocràcia subvencionada amb Arafat i ni així. O sigui que continuaran matant-se els uns als altres durant anys fins que algú tiri una bomba atòmica o passi una cosa tan gruixuda que obligui a repensar la bestiesa que és fer fora els palestins de la seva terra per posar-hi els jueus. Tres-cents  morts en un dia ? Si no passa res, no ve d’aquí, que al mateix dia han mort de gana a l’Àfrica moltíssims més nens indefensos i ningú s’ha ennuegat amb les neules i els torrons, perquè ens escandalitzem si no tenim cap solució per oferir? Bé, jo en tinc una: que els jueus tanquin la barraqueta i es mudin a un altre lloc. I perquè no em diguin antisemita, pel que a mí pertoca, podriem crear un estat catalano – jueu i fer presidenta la Rahola, i ja veuries com xutaria. Bé, ja paro, bones festes, xoto.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.