Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

LA PRIMA LÍNIA ENTRE EL FEIXISME I NOSALTRES

Ho ha esbrinat el periodista i amic Victorià Jiménez instal·lat a Londres. Arran de la moguda #sensesenyal

Qui vigila el vigilant?

Està tan infiltrat en la pell de la nostra societat que actituds inquisitorials i contra la societat real passen desapercebudes. Temen tot allò que no poden controlar ELLS. “La por a la llibertat” que deia Erich Fromm.

http://www.valenciaplaza.com/ver/23189/La-Generalitat-Valenciana-logra-las-llaves-de-Explorer-y-Firefox-v%C3%A1lidas-para-ejercer-vigilancias-en-internet.html


  1. Ja es practica la censura. Als IES no es pot entrar a cap xarxa social i hi ha paraules censurades a les cerques a internet (paraules relacionades amb sexe o comprar). El més curiòs del tema és que al temaria de Tecnologia està l’ús de les xarxes socials, llavors el professor ha de demanar un permís especial el dia que faça aquest tema. Alguns alumnes m’han comentat que fent treballs de fisiologia o ètica no han pogut entrar en algunes webs degut a les paraules prohibides per la Generalitat de baix. Amb l’excusa de vetllar pels nostres fills, ens censuren.
    De tota manera l’alumne que vol perdre el temps a classe amb ordinadors, sinò perd el temps al facebook, o farà amb una altra cosa i el problema de l’atenció a classe no s’haurà solucionat.
    Marxista totalment (de Groucho, és clar)

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.