Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

LA CANALNOUITZACIÓ DEL 3 / 24.

Avui a migdia una notícia sorprenent:

Dos ertzantzes són escalfats en una emboscada perpetrada per una cinquantena de persones del grup SEGI o alguna cosa així. Els dos policies efectuaven una càrrega (?) sobre dos joves que penjaven cartells en una façana d’un edifici

Molt aproximadament la notícia l’han llegida així.

Des de la invasió, directiva i mediàtica, del dit canal 3 /24 per part del PSOE-anticrosta i llur canvi de look, plasmada per la renovació plàstica, cada vegada me’n recorda més aquell altre canal de transvasament (d’idees) que no pas d’aigua. 

Em referesc a:

Paradoxalment, s’ha convertit quasi ja en un costum que ni Canal 9 ni Ràdio 9 informen veraçment i plural del que ocorre. Llevat dels informatius, que cada dia són un mal exemple de com NO informar en un mitjà públic, l´últim exemple clamorós són les tertúlies posteriors als debats entre Zapatero i Rajoy. No hi hagut anàlisi ni imparcialitat. Afortunadament, l´audiència ja no se´ls creu. Canal 9, quan cal ser referència, no ho és per a l´espectador valencià. Els debats foren seguits en Canal 9 per un 7,5% de l´audiència el primer i un 5,4 el segon.

Encara sort que existeix internet, antenes parabòliques, etc……i som,  cada vegada, més políglotes.

Laissez aboyer les chiens !

CODA A LES 17:00 H DIUMENGE:

una altra temeritat de la senyora ministra ens comenta el canal 3/24: LA NOVA MINISTRA HI HAURÀ DE PRENDRE DECISIONS. 

ON S’HA VIST MAI QUE UN/A MINISTRE/A DE CAP GOVERN DEL MÓN PRENGA DECISIONS ?

SERÀ UNA ALTRA RUPTURA ESTRATOSFÈRICA I MUNDIAL AMB AQUEST GOVERN PLE A VESSAR DE CATALANISTES INSURRECTES, VALGA’M DÉU ! 
 

  

Teniu un altre vídeo al “Vull llegir la resta…” la filla d’aquell cantant de Miami els adjetiva certerament, malgrat no tindre estudis. Norma i pràctica de la casa. En el cas del 3/24, que qui entrevisten en sap, i tenen, d’estudis, però són de la Metròpoli i tenen la seua “verdad”.

Veritablement: No sé què és pitjor !.

I vosaltres, ho sabeu?

I un altre:

Hola, jblesa@josepblesa.com

josep blesa ha vist a www.tv3.cat aquest vídeo que creu que pot ser del teu interès.

 vegews

linkRamon Tamames

El catedràtic d’Economia de la Universitat Autònoma de Madrid, Ramon Tamames, acaba de treure la 25a edició d’un llibre que ha servit de referència per als principals economistes de l’Estat, i que va publicar per primer cop el 1960: “Estructura Econòmica d’Espanya”. Parlen de com ha evolucionat aquesta estructura 50 anys després.

Si vols veure el vídeo, fes clic aquí.

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. Celebro que t’hi enganxi, el text. Friso per la teva valoració final (perdona que faci servir aquest canal però m’han retornat tots els correus que t’hi he enviat).

    Pere

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.