Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

JORNADES CREACTIVA 08

 

Benvolgut(da) Sra/Sr:

 

         L’EASD Castelló i l’equip directiu en el seu nom tenen el gust d’invitar-los a les Jornades de Disseny 08, que celebrarem els dies 2, 3, i 4 d’abril. La inauguració serà el dia 2 d’abril a les 10:00 h. i està prevista la presència de l’Il·lustríssim Sr. Alcalde de Castelló i d’altres personalitats.

 

         Creactiva és la marca que de nou engloba les múltiples activitats culturals del curs 2007-2008 i que inclouen exposicions, concursos, conferències, tallers, col·laboracions i molts altres events en l’àmbit de les arts plàstiques i del disseny i a on les nostres prestigioses JORNADES DE DISSENY (amb escreix conegudes per la societat castellonenca), s’han convertit en l’acte cultural més important de la nostra escola.

 

         Creactiva. Jornades de Disseny 08, amb el patrocini de l’Ajuntament de Castelló, la Diputació i la Fundació Dávalos Fletcher, enguany ofereix un ambiciós projecte amb sis ponències, dos tallers i un workshop amb prestigiosos dissenyadors. Li enviem adjunt el programa d’actes.

         Esperant que puguem gaudir de la seva presència, aprofitem l’ocasió per saludar-li i manifestar-li la nostra consideració més sincera.

 
                                           Francesc Aguilar i Domenjó

Director de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de Castelló

Si voleu conèixer el programa passeu alvull llegir més…

Les ponències estan descrites al Pdf adjunt: PONÈNCIES

He estat invitat a presentar una de les ponències. És, a més a més, un honor de compartir les jornades amb gent de molta vàlua. És el cas d’en Javier Segarra, de la Vall d’Uixó, company meu de carrera i uns dels peoners de l’arquitectura bioclimàtica a casa nostra, el qual ha estat guardonat amb importants premis de caràcter internacional. També hi ha en Manel Granell gran dissenyador gràfic de l’IVAM. I d’ell li devem alguns dels millors dissenys dels vuitanta ençà, etc.  De bon segur hi haurà sorpreses que desconec a hores d’ara.

No debades Castelló de la Plana és capdavatera en aquestes branques de la creació activa esperonada per la producció industrial a redós de la indústria ceràmica. Malgrat el caràcter silent, perseverant i treballador de la dita societat. Sense estirabots però eficaç on n’hi haja.  

Publicat dins de General | Deixa un comentari

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.