Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

JOHN PILGER ENRAONA SOBRE WIKILEAKS I JULIAN ASSANGE

John Pilger defends WikiLeaks & Julian Assange from John Pilger on Vimeo.

Ens ho digué l’enyorat Ramon Barnils: “La gent interessant acaba trobant-se”.
Els dos australians, Pilger i Assange, tenien contacte des de l’època de la pel·lícula d’en Pilger “The War You Don’t See
El que subjau, possiblement, és la reinvenció de la democràcia a través de la informació i el coneixement de la realitat profunda per part de la ciutadania i habitants d’arreu del món. I el DESENMASCARAMENT, tot plegat, d’allò que hom qualifica per “FALSIMÈDIA“. D’ací la necessitat imperiosa del periodisme d’investigació i la recuperació del quart poder, avui, ja molt en mans de la ciutadania mitjançant la xarxa i el “network” sense compartimentació estanca propiciada pels estats nacionals. Ço és: Més ciutadania, més pobles i menys fronteres.
La referència a Jefferson és fonamental, control vs democracy (democratic rights). Es qüestionen/m, quina és la “legalitat” a hores d’ara?

La pel·lícula fou estrenada a mitjans de desembre en format itv al Regne Unit  i properament, a mitjans de l’estiu de 2011 ho serà a Austràlia i als EUA. Caldria que ho fóra també ací. Un hom s’estranya de la poca repercusió existent a Barcelona, en contraposició a València sobre l’afer. Possiblement siga perquè ací baix vivim un encalçament important en aquesta matèria.

PS casolà: Cal advertir, però, que quan fou en Martí Domínguez “director de VW per un dia”, digué un “statement” fonamental que passaria inadvertit: “En aquest país, el País Valencià, sempre ha estat el laboratori on s’assatja de bestreta abans de produir els assalts al Principat i les Illes.”
Poca broma ! 


  1. Gràcies per aquesta informació en aquesta casa. John Pilger, ja ho saps, el segueixo des de fa uns anys. Els seus reportatges i documentals sempre han estat un toc d’atenció en contra aquest poder i aquests governs poderosos i que ens volen furtar la veritat. Tens raó, hi ha poca informació ací dalt, i quasi sempre en contra de Wikileaks i Lassange. No he pogut veure mai cap documental de John Pilger als cinemes, sempre via internet. 
    …… poca broma, doncs sí, el teu advertiment ho diu ben clar ! 

  2. Passava per ací – com tu dius- i t’he trobat , lúcid i tocant el tema fonamental del nostre temps. Cal calçar-se, però el rumb va de treure caretes i mostrar les cartes. Memòries compartides

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.