Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

IL VOLO DI REY (d’ANNA OLMO)

L’arte e l’amore si comportano allo stesso modo:
tutti e due hanno senso solo se manifestati,
tutti e due vanno verso l’eterno.
Entrambi si moltiplicano:
l’amore genera amore e l’arte genera arte.
Quando non succede è amore finto,
è arte senz’anima

Anna Olmo (artista)

Aquesta composició deu ésser un treball per encàrrec. Tanmateix és des del meu punt de vista una nova obra d’art. és allò tan estimat per les avantguardes històriques que ara renaix de bell nou. La recerca obliga a mesclar diversos àmbits de la creació humana. La simbiosi de l’entrada al seu Facebook amor-art és capital per als temps que ens ha tocat de viure-hi…. 

 

Il volo di Rey from Anna Olmo on Vimeo.

Rancho Tequisquiapan è un centro di ricerca per la Facoltà di Veterinaria dellUniversità Nazionale Autonoma del Messico (la principale Università del Messico). Tequisquiapan è una cittadina dello Stato di Queretaro nel Altipiano Messicano. Nel 2006, il prestigioso architetto messicano Isaac Broid forma una squadra con giovani architetti per partecipare al concorso di progettazione. Il team di Isaac Broid, Reynaldo Esperanza, Lenin García, Alfredo Hernández e Miguel Ángel Jiménez vince e realiza il progetto avvalendosi della collaborazione di studenti e professionisti provenienti da vari paesi dell’America Latina. Nel 2007 vengono terminati i lavori e nel 2008 l’edificio vince la Medaglia dOro della X Biennale di Architettura del Messico. Reynaldo è nato a Città del Messico. Laureato presso la Facoltà di Architettura dellUniversità Nazionale Autonoma del Messico e professore nella stessa, insegna Teoria e Progettazione Architettonica.

La relació, d’inversió formal, que intenten trobar entre l’arquitectura asteca i l’actual és de molt d’escandall. I Anna Olmo ha sabut captar tal inversió conceptual. Haver inserit el ‘Bolero’ de Ravel crec que dóna una unitat a tot, sent el fil conductor l’altra simbiosi: música i ballarina.
La portada a l’estil d’un dels meus pintors favorits: Juan Gris. Un altre encert.


 1. Wow quina bellesa i quin video més mervaellós ! Gràcies Blesa per compartir !

  l’amore genera amore e l’arte genera arte.
  Quando non succede è amore finto,
  è arte senz’anima.

  Cert … Anna Olmo genera amor i molt, i el seu art té ànima, molta. I eL bolero de Ravel i la ballarina, posats dins el projecte i l’entorn ….. Fantàstic !!
   

 2. En el video predomina la recta, una recta inacabada que trenca l’espai. En el quadre les formes lluiten per superposar-se, però finalment s’imposa descaradament la recta en primer pla, amb contundència, voluminosament negra… i també les seves línies estan fraccionades, sense trobar continuïtat! Un món fràgil el nostre, inestable, discontinu, en crisi, que sembla que s’hagi de trencar…
  El poema, bellissimo! 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.