Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

GRÀCIES RAFAEL, MATILDE I TONI

Per ensenyar-nos que tenim un present conjunt, unes previsions i unes prospeccions de l’esdevenir com a societat normal del segle XXI. 

Avui, tots tres amics universals i compatriotes, s’han retrobat. Vegeu, si voleu, en aquest apunt , i aquest altre i en el vídeo següent. Gràcies per la vostra humanitat i ensenyaments.

 

Publicat dins de General | Deixa un comentari

 1. Sí, ha estat el primer que he fet, veure l’apunt i aquest altre i el video. El meu fill i la seva dona marxen avui a L’Alguer. No han conegut a Rafael. Els faré llegir el teu post.

  Encara que sóc pessimista, sí que penso que ho aconseguirem, Josep.
  NO podem oblidar aquestes persones i en la vida diària, de ciutadana de a peu, parlant amb el veïnat, sí que vull que sàpiguen.
 2. És arribar als 56 anys amb tres novel·les inèdites, i havia començat a escriure i a publicar als 13 i tenia èxit i feina i editor i articles ben pagats i tot el que tu vulguis (més d’un editor: m’ho prenien de les mans, quan no escrivia bé. Començar a escriure amb ambició i tenir malsrotllos ha estat tot u).
  Arribar als 56 anys amb tres novel·les inèdites que un centenar d’especialistes en la matèria (tots els crítics del país i fins i tot de fora del país) han qualificat d’un nivell molt superior a la qualitat d’allò que surt imprès, i amb pneumònia. Febre alta. Ara, 38,3 º C

 3. Tens una casa a Pollença per estar amb la teva família sense haver-me d’aguantar.
  Això sí, han de resoldre un tema. Hi havia i hi ha pous negres, tot i la conexió amb la xarxa, degut a un fenomen descrit a bastament per Toynbee: arriben a donar tantes capes d’asfalt que el paviment arriba a estar més amunt que la voravia. I quan inventen la depuradora, es pensen que amb una regata de 15 cm es pot resoldre. I nasti de plasti, només hi va lo clar.
  Dispensa l’escatologia. Ja m’ha passat fa estona. No tenc 4 anys. Casa ben conservada, acabada de pintar, armaris encastats, aigua calenta, cuina nova, climatització, corral, cisterna (analitzada a la farmàcia després de cada brusca), dues cuines per a no embrutar, visió panoràmica de na Blanca… Tot això a canvi del croquis d’una bona connexió.
  T’escric a part, si trob l’adreça.
  Ah, i si no vols estar al Moll, aquí hi cap mig Vilaweb. Això sí: m’haureu d’aguantar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.