Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.


 1. Fa poc proposava que anéssim a aquesta ciutat a fer una gran manifestació de recolzament ciutadà a la Comissió de la Dignitat. Gent a la qui hem d’agrair que de moment s’hagi salvat alguna cosa, i que molts tinguéssim bona informació sobre aquesta qüestió.
  Segueix semblant-me bona pensada. I en un sentit fort per la pressió política que representaria. No sé si la gent d’aquesta ciutat valora el patrimoni, o la humanitat. No sabem si ha hagut oposició ciutadana a aquesta clara vulneració de lleis i compromisos.
  En qualsevol cas, una de les raons que em movia a anar a aquella ciutat a fer manifestació massiva de catalans a la seva Plaça Major, era el tema de la pedagogia democràtica. Pensava en una representació que informés del què va passar i succeeix ara respecte als nostres documents; donant importància cabdal al capteniment autoritari i inacceptable de determinats polítics. Entre ells el seu propi alcalde.
  Podríem afegir una denúncia pública del que han fet amb aquest edifici. Construcció que jo no sé si conservaria o no per la seva història. Però poca importància té aquesta idea al costat d’un patrimoni de la humanitat.
  La història que la pàgina explica, té; pot ser en dirien: "prestigio y rancio abolengo"http://www.helcom.es/granhotel/hist.htm

  Pot ser seria bo fer una reserva: http://www.helcom.es/granhotel/granhotelsalamancagranhotelsalamanca.htm

  I acte seguit la manifestació. la podríem anomenar: contra la salvatgia.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.