Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

El M. H. JOSÉ MONTILLA ESTÀ MÉS MORT QUE L’HOMÒNIM FRANCISCO CAMPS.

Sr. Montilla vostè és part del motiu que genera la situació. Mort el motiu s’acaba el problema. Aquesta sentència està simplement estudiada per a que la població seguisca la via estatutista i de constitucionalisme aliè. No n’hi ha solució catalana i española. Sols d’española en qualsevol cas. No hi ha confrontació. La catalana és prendre’n consciència de sí mateixa com a societat adulta i madura.
Tot això de què parleu és una posada en escena per a donar-vos més poder i recuperar certa credibilitat. Vós sols heu treballat com a garant de l’ordre establert per Madrid. És cert que la majoria reclama l’estatut, però s’amaga que aquest estatut no és, ni tan sols, el votat per la ciutadania de Catalunya. Senzillament heu traït el poder democràtic de la vostra societat. No ara, sinó anys abans quan el sr. Guerra i el vostres cofrares van retallar l’estatut eixit del Parlament. NO esteu investit d’autoritat per a ser al capdavant de la resposta del Principat. Que ESQUERRA el posara al capdavant de la Generalitat d’Amunt ha estat d’una visió d’Estat maquiavèl·lica. S’hi ha detectat tots els forats per on fa aigua la present ‘democràcia’.
Teniu el mateix crèdit que l’Honorable President Camps.  El vostre poder ve donat pel recolzament del partit de torn instal·lat a Madrid. Ambdós sols veneu fum a la vostra ciutadania. I amb ell ens veneu als vostre amos situats a 350 o 600 quilòmetres. Segons des d’on els en parleu. Som la vostra moneda de bescanvi.

PS: Me viene a la memoria aquel final del cuento del Infante D. Juan Manuel, creo, en que un rey quería casar a su hija princesa muy rebelde…., y al final un hombre rudo lo consigue matando todo lo que se le pone por delante hasta que sólo queda la princesa y ésta accede a casarse con él, acto seguido el rey intenta emular el hombre rudo pero la reina le dice al rey que no hace falta que mate ni al caballo, ni al gato, etc…..porque no le piensa hacer la cena.

A vòs us passa el mateix. Massa tard. Ja n’hi ha prou.

S’acaba d’obrir l’autopista cap al reconeixement de l’estatus polític internacional de la nostra societat. 
Un gran dia: sí senyor !
 

ACTUALITZACIÓ 7-7-2010 (2:45 pm). SOBRE LLUÍS LLACH I LA SEUA IMPLICACIÓ. DES DE PÀGINA-WEB OFICIAL.

 

Lluís Llach serà doble protagonista de l’anunci que Òmnium Cultural ha fet per promoure la participació a la manifestació del 10-J: l’organització ha escollit la seva cançó ‘Somniem’ com a banda sonora de l’espot i el cantant hi participa activament. Llach ha qualificat la polèmica de la senyera de ‘petita’ i ha dit que això el que demostra és que ‘tothom vol ser-hi’. El cantautor ha afirmat que ‘té una certa lògica que el president vulgui anar darrere la senyera’, però ha afegit que tots els ciutadans d’aquest país saben els ‘motius amagats pels quals vol anar darrere de la senyera’.


  1. Sí, amic Blesa, un gran dia; jo m’he despertat contenta i mentre mirava les orentes volant per davant del balconet, anava bebent el meu cafè i rumiant.
    Ja ho he dit i ho repeteixo …. fugir com més ràpidament millor dels polìtics electoralistes i continuar treballant tots junts, aquesta societat civil que es mou i es mou i no hem de aturar-nos.
    HO ACONSEGUIREM, SEGUR.
     

  2. Allò ideal (per a ells, vull dir) és que després d’alguns retocs tot quedés acceptable i tot torni a la normalitat. Però crec que la cosa se’ls anirà de les mans i començant per la manifestació.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.