Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

AMB LA UNITAT PER SES ILLES

AMB PERE SAMPOL I TOTS LLURS AMICS. LA VEU DE SES ILLES I, TAMBÉ, SA NOSTRA VEU.

I UN PREC PER AL SENYOR SAMPOL…… Al "vull llegir la resta…"

Mirau Pere, sereu no sols sa veu des ciutadans de Ses Illes Balears, però també, la dels dotze milions que vivim enfront de vós. Bon vent, i endavant ses atxes; AMIC !

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. Gràcies per la difusió i el sentiment d’unitat de tots nosaltres. Com tu dius endavant ses atxes. Jo hi crec amb el projecte i n’estic  satisfeta. Tant de bo fes llavor.

  2. Només els votaré si tu, na Victòria, na Carme-Laura, l’Apòstata, el bloc A solixent de l’Edèn, en JC d’Anotacions rizomàtiques, rginer… en una paraura: aquells en què he dipositat la meva confiança, em demanau que ho faci.
    Sé que és ridícul després de tota la vida de predicar que havíem d’anar tots junts ara que s’han juntats arrufar el nas. És ridícul, ja ho sé. Però jo no volia anar a votar perquè veig que surti qui surti estam igual. I ja he més clar que l’aigua que no és gens cert que aquells que es presenten defensant el català llavors el defensin: el defensen tant com els que l’ataquen obertament. A l’hora de la veritat (si l’Estatut és l’hora de la veritat) PSOE-PP-UM varen votar que el català tingués menys drets que el català a les Illes. I a més, tot el que fa referència a l’art i a la cultura catalana, a Mallorca està en mans d’un poderosíssim grup que fa venir calfreds i que deixa en ridícul fins i tot la Inquisición, que com a mínim executava les seves sentències enmig de la plaça.

  3. Però sempre he pensat que aquella política que no fem nosaltres, ens la faran a la contra: i sols per això cal dir-los-ho aqueix dia…
    Cordialment… des del PV

  4. No hi va bé, és de rock.
    Era per acompanyar un escrit que he fet a Palau i Fabre. El que em mata és que jo el tenc i no el sé enganxar. I a youToube no hi és el Roseret en vídeo…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.