Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

ABANS REPUBLICANA, QUE TRENCADA.

LA PRECIPITACIÓ ANTIMONARQUICA DE SUCCESSOS NO ÉS CASUAL:

01. Urdangarín.
02. Froilán.
03. Negocis de les multinacionals españoles.
04. Marichalar.
05. El perfil feixistoïde i Bilderberg de na Sòfia de Grècia.
06. La del cas de l’elefant africà d’ahir abatut.
07. Costos de la casa reial.
08. Els bobos d’Amaiur-Bildu traient una bandera REPUBLICANA ESPAÑOLA als balcons d’un ajuntament basc.
09. El colp d’estat del 23F a València ben exitós, on els tancs van circular amunt i avall, malgrat que diguen des d’España,…i els objectius perfectament aconseguits, etc…
10. Els dossiers dels periodistes Cacho i Rey al voltant de la casa reial espanyola circulant com mai.

Doncs, no són tontos els españols, car, darrere d’un bon basc, sempre hi ha un millor español.

La 3ª república espanyola és l’antidot davant de la independència del principat. Amb el permís d’en Jordi Dauder.

“Antes republicana que rota”. Una maniobra del CNI español de distracció general. Ja no ens enganyen amb els indolents paranys que ens paren.
Ja ho van provocar en l’època de Macià. I els isqué molt bé aleshores. Ni abdicant en el fill els val ja l’estratègia paralitzant del procés.

ps.1: República, però catalana…com hem dit avui al cementeri de València davant dels nostres afusellats. Que després ve el ‘supremacisme‘ español destruïnt-nos als altres igual que els actuals ara ens fan la cusqui. Ya lo hemos intentado muchas veces con ellos y no hay manera humana posible de desempalagarnos de ello. Para que tengáis más infomación al respecto, clicad sobre supremacisme.

Ps.2 Ens hem equivocat multitud de vegades al llarg de la nostra història en pro d’un internacionalisme banal i ineficient. En la guerra de Successió-/- Secessió realment, en anar a traure Madrid del jou del Felip d’Anjou, en voler refomar Espña durant tot el segle XIX, salvar del feixisme en la guerra del 1936-39, en comptes d’enviar els nostres notables a Washington i Londres a negociar la nostra llibertat democràtica. Lliures nosaltres, els farem més profit i servei als españols que tothom molestant-nos en una mateixa ratera. Eixa serà la nostra aportació paradigmàtica a ells i als altres pobles del món que aspiren a més graus de llibertat democràtica. Un ordenament polític democràtic extensament inclusivista, fet des de baix cap amunt per la voluntat lliure de les persones. Lluny dels colonialismes socials interiors i dels nacionals. Una democràcia feta des de les persones reals cap a amunt. On tothom que hi visca, puga cabre-hi. Harmònic i sostenible. Responsable, perquè pertany a la gent no als interessos dels pocs grans poderosos. Com digué aquell dia Sergi López.. “La nostra independència és l’inici i no el punt d’arribada…” 


 1. Aquesta foto simbolitza sacrificar o matar la monarquia com una espècie més amb extinció per a salvar Espanya?

  Al igual que hi ha qui diu que sense aquets ingressos extra, no és podria mantindre i justificar aquets paratjes protegits d’espècies en extinció.

  Inclús pot ser hi ha dones que en plena crisi encara prefereixen gastar-se més diners en una liposucció o cirurgia estètica.

  També pot ser que aquesta monarquia ja en té prou i està farta de sentir-se perseguida i representar alhora el paper que vol el pueblo español?

  O que com Obama en precampanya anava a una cumbre americana i ell com anfitrió de cumbres propasades no podia fer-li ombra i tenia que esfumar-se.

  Alhora que el seu net es va ferir al peu, el rei no va resister evadir-se uns dies com a teràpia psicològica per visitar els seus amics de Bostswana

  O que els interessos de les altures de la casa reial no coincideixquen ja ben bé amb els dels seus súbdits espanyols.

  Però la qüestió cabdal és que amb rei o sense, Catalunya necessita la independència i sobirania nacional per a tindre un estat propi i la plenitut corresponent.  

   

 2. With many special features, coach outlet complete admirable goals and popularity. They acquire the great honor from excellent coach outlet online appearance and brilliant quality. Coach Leather Handbags are impeccable from the materials to colors and shapes and sizes. coach coupons consumers always experience incomparable feelings among so useful and fashionable Coach Leather Bags in Orange With Logo. Don’t miss the great chance to owe one world-famous bag. Hope you a pretty day in coach outlet coupon!Coach creates attractive Designerauthentic Coach Handbags and accessories. It features with stylish Coach Leather Handbags and signature materials. coach factory outlet become a symbol of elegance and luxury. As you enter motherhood Coach understands your needs and how to make things easier for you without sacrificing your baby?s needs.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.