Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

A TEST OF FILM TO SANT LLORENÇ. VALÈNCIA

Bo, possiblement, en haver introduït la música d’Isaac Hayes haja pogut despistar el que volia expressar-vos en aquest apunt. Tan important per a nosaltres, però tan poc celebrat per l’audiència. També hi haja ajudat la meua imperícia en anglès, of course, del primer títol.

Es tracta del primer film  que hem parit a l’estudi. Es tracta de l’església de Sant Llorenç de València, que estem redactant des de fa tres anys el seu Pla Director de Conservació. Quan vam fer la conferència a CASTELLÓ, l’amic Xavier Segarra dugué la seua presentació amb el programa SkechUp. Aquestl programa no requereix de tanta memòria com aquella en què es treballa amb d’altres programes. És molt més intuïtiu i de menys capacitat, com de menor definició. 

La finalitat: poder explicar de manera més aclaridora allò que estem fnt i el perquè, i alhora que les crítiques siguen més fonamentades sobre el treball que desenvolupen. Per a la part jove dela professió, serà una qüestió nímia, per estar molt avesats, però els que s’havem format amb el llapis, la goma de milan, el portamines, l’estilògraf, l’aquarel·la, la tinta xinesa, les pintures, carbonet, etc. ens costa una miqueta d’entendre i penetrar en aquest món que t’ensenya tant i et lloga uns nous ulls.

Per tant, no és que estiguem cofois, però vaja, és la primera passa per a donar. També estaria bé que donareu alguna opinió, fins i tot per exemple criticar que els “fils” de la definició del campanar i els contons són molt gruixuts, i caldria aprimar i minimitzar les línies, millorar els colors. N’estem orgullosos d’haver aconseguit introduir dins del You Tube, una música del jaçista novaiorquès Arthur Kell, amb la qual cosa, la peça d’Isaac Hayes resta sobrera. Gràcies per les vostres, futures, opinions que ens seran de gran ajuda.

  

Publicat dins de General | Deixa un comentari

  1. Pot ser sí una mica futures.
    I això és perquè no m’he anat trobant bé.
    Que sinó ja t’hagués respost de seguida que em sembla molt bo, el vídeo, clarament millorat en el proper. És aquell que et comentaré.
    La idea, i el canal al YouTube, genial.
    Fins ara!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.