Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

SOM UNA NACIÓ, DECIDIDAMENT:

Hi ha un treball científic elaborat pel CSIC que ha estudiat la mida del penis masculí per comunitats autònomes. En ell els valencians som els que més llarga la tenim. Després els illencs, després els principatins. Només els de l’Aragó mantenen una mitjana un poc ridícula de sols 15’50 cm. Que no s’equivoquen els manyos, que són els de la Franja qui els alcen la mitjana. Ens caldria saber, també, què passa amb els nordcatalans. Que no s’equivoquen els gavatxos tampoc, que són els nostres qui els eleven el nivell mitjà de tot l’hexàgon !

Si voleu veure-hi el gràfic més gran pitgeu sobre ell: INAPEL·LABLE.

LA MIDA SÍ QUE IMPORTA, PERÒ NO SOLS !

I tu, què n’opines?

És clar que els EUA són els nostres aliats naturals Condolezza en l’última visita a Madrid. És clar que els EUA són els nostres aliats naturals.

 

 I els japonesos també I els japonesos també.

 

 Mostrem-ho al món Mostrem-ho al món sencer

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Aixo està perfectament estudiat tant en ramadaria animal com en genètica reproductiva vegetal.

    És una qüestió pura de les lleis naturals de creuament genetic i renovació de sang, causada per un major nivell d’inmigració. Com als segles propassats era el cas de Navarra que era una frontissa d’encreuament entre la gènetica basca i l’Aragonesa. 

    A major nivell d’inmigració correspon un major nivell de renovació de sang i de creuament genetic, el que proporciona major talla i vigor hibrid. (Adequat per animals per a excorxador).

    A menor creuament major puresa genètica el que proporciona una major estabilitat de les caracteristiques varietals de la raça, encara que menor talla i menor vigor hibrid. (Adequat per animals per a vida i mantindre els nivells de reproducció de llet com a màteria prima dels formatges)

    Encara que si manca una renovació de sang adequada poden esdevindre un debilitament de la raça, bé per ser espècies amb extinció com el cas de l’òs brú o el linx iberic o amb les línees l’endogamia en les línees de sang de les monarquíes reials. 

    Això denota que som pobles d’un alt nivell d’inmigració d’arreu de l’Estat, el que proporciona un increment major de creuament amb renovació de sang.

  2. Que sent els nostres polítics uns “tita freda” -amb el que comporta a nivell de grandària i fermesa- tinguem una mitjana tan alta.

  3. Segons explica Gustau Nerin al seu llibre “L’antropòleg a l’olla” la nou de kola, un dels ingredients del Cola-cao, te efectes de “viagra”, que no cal confondre amb efectes afrodisíacs) i a les discoteques guineanes la masteguen  combinada amb un a Ginness negra. El resultat, diuen, és espectacular. També  de les branques i arrels d’un arbust anomenat “onong” s’n fa un ús similar, en canvi a  les illes prefereixen el licor de menta que els eivissencs anomenen “alçapius”.
    Això no te a veure amb la mida, però ho poso perquè m’ha fet gràcia i per desllindar el que és mida, trempera, erotisme i fins i tot líbido. Tot compte però quí s’atreveix a fer una classificació 1-2-3-4?
    Ara anirè a donar el pa sec als guarans del meu veí, i si és per mida, fins i tot els valencians quedaríeu ridículs: quetre pams llargs, ben bons, els orelluts. i no es donen cap importància…

  4. A primer cop d’ull és una “bona notícia” tenint en compte que la mida del seu penis sempre posa de bon humor als homes i els dóna confiança en sí mateixos. Però se’n pot fer una altra lectura, no pas tan maca, i és que potser la naturalesa, que és molt sàvia, fa que els homes que tenen poc poder entre els seus consemblants, la naturalesa els ho compensi amb un penis més gran, per tal que no se sentin tan malament o potser per donar-los més plaer en el sexe ja que no en tenen en la seva vida entre els homes. Això explicaria molt bé perquè al País Valencià és on els homes la tenen més llarga, però sobretot perquè a Madrid la tenen tan petita (la diferència és espectacular, de 16 a 9!!!! ) i de molt són els que la tenen més petita d’Espanya.

    Crec que la dada de Madrid tira per terra la teoria que aquí la tenen més llarga perquè hi ha hagut més mescla racial. Llavors, com és que a Madrid la tenen 3 centímetres més petita que a Castella? Segur que a Madrid hi ha hagut més imescla racial que a Castella!

    Perdoneu nois, per fer-ne una lectura més aviat negativa, ja que en certa forma voldria dir que el preu que haureu de pagar per la independència és tenir-la més petita ;-). O potser no. En tot cas, disfruteu-ne i si això us serveix per aixecar la moral, endavant.
    Mentrestant disfrutarem del sexe, tan homes com dones, perquè tot i que la mida no és el més important, francament, entre 9 i 16, sí que ho és (clar que per moltes dones, el poder és tant o més exitant que la mida). Tot i així, com a dona catalana prefereixo un home més ben dotat que no pas menys. Potser també les dones catalanes ens hem anat adaptant a la situació i apreciem la mida per sobre d’altres coses. Al cap i a la fí, és al que ens heu acostumat vosaltres…
    I com diu la dita tan catalana, salut i força al canut !

  5. M’agrada com li dones la volta a la faula dels raïms verds. Estic d’acord en que no sols!

    Una bona notícia:
    PATRIMONI

    La llei de la memòria pot tornar el penis als voluntaris
    catalans

    (http://paper.avui.cat/article/barcelona/125139/la/llei/la/memoria/pot/tornar/

    penis/voluntaris/catalans.html)

    Pot servir per començar a parlar sobre una preocupació que expressa la Trappola, que ens acaba dient:
    “(…) Som un poble adormit, com deia Rovira i Virgili, un tràgic cas de
    degradació. Podrem despertar algun dia? Com ha demostrat en Josep
    Blesa, ja donem la talla. Però sembla que ens falti trempera i no
    vulguem veure on està el problema.”

    Som una nació, decididament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.