Indústries i caminars.

Bloc de Sílvia Martínez

31 d'octubre de 2007
0 comentaris

Estat contra ciutadans. I les desobediències que ens calen.

Que aquest model d’estat contra ciutadans s’hauria d’acabar crec que hauria de ser una prioritat política. No sé com es pot justificar la persecució d’algú per reunir-se, però sembla que si volen ho poden justificar. Li diran “Delicte de reunió”?

Varen crear fa poc el que diem “delicte d’opinió”, iniciativa que entenc seria suficient per a desqualificar-los com a demòcrates i com a representants en un país democràtic.

Trobo greu que a la resposta o respostes contra aquesta lamentable situació d’estat (pot ser amb majúscules? O millor en plural, que n’hi ha una pila que ho fan), Estats contra ciutadans, inèrcies, pràctiques, justificacions, i excuses o altres martingales, li diguin desobediència.

I no és que tingui problema amb la desobediència, sobre el que penso més aviat que hi ha desobediències que són necessàries, altres que són magnífiques, altres que són imprescindibles si volem dir-nos demòcrates.

El que assenyalo com a greu és que ens quedem fàcilment amb la paraula “desobediència”, fent veure que sense res més ja estem informats i capaços de defensar que es tracta d’una mala acció. I que fins i tot acceptem que pagui preu de repressió política.

Veiem que hi ha qui diu: “Desobediència!!!!!”, i es creu que amb això ja ha assenyalat una mala acció. En un barreig estrany de moralitat i impressionadurisme aconsegueixen fer creure prou gent que no els cal dir res més, i pot ser s’acabin creient que no necessiten tenir present a què es refereix la desobediència.

Darrerament podem veure gent molt atrafegats cercant si tal o tal altra cosa poden suposar desobediència. No sé com és que no s’adonen (hi ha prou persones capaces que ho han raonat prou bé, i els fets, tractes, afirmacions, pràctiques, etc., així ho mostren) que això és el mateix i continuació de adhesions cegues a, per exemple, “Los Principios del Movimiento”. Realment sona fatal i porta a moltes confusions.

· Agència Catalana de Notícies:

…………………………………..

http://www.acn.cat/webACN/detallNoticia.do?idNoticia=390582&id_por

tal_noticies=44107&portada=S

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!