Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 19 d'abril de 2008

Drets d’autor

A l’hora del café m’han dit que el Levante també parlava de l’emissió de Las alas de la vida a TVE. He llegit la notícia, signada per l’agència EFE, i no he pogut evitar una exclamació quan he reconegut una frase que havia improvisat per a la notícia de VilaWeb Ontinyent. Coincidència? Difícil.
Ara ho he recordat i he anat a comparar les dues notícies i… bingo! La del Levante, treta sembla que d’EFE, és una traducció literal. Mireu la de VilaWeb i la del Levante. Demane drets d’autor? És un plagi? O un honor que vinguen a casa nostra a copiar-nos perquè som de fiar?
Ja m’ho pensaré.



  1. Demana drets… Només els ha faltat traduir ‘Premios tirando especial’ i ‘Antonio Cañete’… Si volen fer això q posen un link !!!

  2. D’això s’en diu informar o donar a coneixer, és a dir, publicitar  i promocionar una pel.lícula.

    Els drets d’autor és com el canon del notari per donar constància de forma pública qualsevol qüestió esdevinguda de la quotidianat eventual o professional ajustada a llei o normativa vigent que tanmateix pot servir per a adquirir els drets, privatitzar-la i treuren profit economic.

  3. O viure i alimentar-se d’una bombolla d’inflacció amb els preus inflats per la burocràcia del mitjans al món occidental.

    A occident nàixer i dur a terme una nova vida és converteix en una qüestió molt cara  i  morir-se tanmateix genera moltes despeses.

    Vivim en un món globalitzat on a la resta morir-se i a sobra de tot nàixer  és fa amb molta més senzillesa humana alhora que resulta més barat i competitiu; de la qual qüestió l’economia ultra-liberal s’en aprofita.  Per això entre altres qüestions ens resulta més barat proveïr-nos d’adopcions i mà d’obra a de la resta del món que produïr-la.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent