Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Publicat el 7 de maig de 2007

La violència de cada any

Un amic em va dir un dia: ie! si poseu en marxa una campanya per demanar la il·legalització del PP, compteu amb mi! Que jo sàpia, la campanya no s’ha iniciat, però no serà perquè no n’hi ha motius. D’ací a pocs dies segur que n’hi ha un més.
El diari Levante-EMV recull la notícia de diverses agressions dissabte (com cada any), després de la manifestació del 25 d’Abril, a persones relacionades o no amb l’acte reivindicatiu. Diumenge també parlava d’agressions a Xàtiva amb el mateix caràcter: extrema dreta i espanyolista. És a dir, terrorista, perquè tenen inequívocament voluntat política. Si això haguera passat al País Basc després d’una manifestació dels partits unionistes, hauríem tingut notícia diària per donar i vendre. Així… res.
Ara el que cal és demanar que s’aplique la mateixa vara de medir per a tots. Si el PP no condemna les agressions, no condemna la violència, que no puga participar en les eleccions. Ep! I el PSOE igual.



  1. PP il·legal ja per:

    -Institucionalitzar la mentida.

    -Utilitzar símbols preconstitucionals en les manifestacions (Bandera espanyola amb el pollastre)

    -No condemnar el terrorisme espanyolista i fascista.

    -Fer apologia de beure bona cosa (Viva el vino! Rajoy; I quien le ha dicho a usted que quiera que conduzca por mi? el del bigotiS) i de conduir sense fer cas de les normes i campanyes de circulació.

    -Importar el terrorisme islàmic a Espanya.

    -I, per últim, per BOTIFLERS

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent