Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

EL SENYOR DURAN I LLEIDA ELUDEIX EL MEU COMENTARI

Mitjançant el bloc de Saül Gordillo m’assabente que el proper diputat de les Corts Españoles sr. Duran i Lleida, ha obert un bloc. En una de les entrades apareix acompanyat dels srs. Espadaler i Xuclà visiten el pantà de Sau. El títol és impactant “EL WHISKI ÉS PER A BEURE, L’AIGUA PER A BARALLAR-SE“.

Aprofiten, electoralment, el bloc per  a exposar les seues previsions i propostes de com fer minvar l’escassesa d’aigua. Em va semblar un tema interessant i vaig desar-hi un comentari anit. Avui, he retornat per veure si havia passat el “control” i si hi havia resposta a l’efecte. HI veig que ni està el comentari ni tan sols la resposta. Per això us el dese ací mateix. El comentari, crec, que més correcte no pot ser, tanmateix, em tem que he tocat algun punt feble que s’escapa dels plantejaments que té el futur diputat. I fóra bo que gent del seu voltant ens aclarira què pensa fer tal i com jo li plantege la crua realitat de l’aigua, les infrastructures, etc, des d’un punt de vista territorial i global. Donat com tenim les peces a l’escaquer.

En al·lusió, i que conste, per endavant, que al Sr. Duran me l’admire. Tan debò en tinguérem uns quants per ací baix. Sobre el títol m’he recordat de l’entrevista a d’aquell coronel escocès que es passà mitja 2ª guerra mundial perseguint el general Erwin Rommel, la guineu del desert, per tot Àfrica. I que deia: vam anar durant tres mesos batallant a tal lloc del sud,….i sense una gota de whisky, després quatre més i………….sense tastar ni una gota de whisky, i sis més pel nord del Marroc, ….i sens una gota de whisky…..fins que el periodista li va interrogar:

Què no hi tenien aigua? i el coronel escocès li va etzibar:
 
Mire, fill, en aquelles circumstàncies ningú no pensava en dutxar-se.  

Doncs, m’he sentit com el militar aquell escocès…….de fet el vaig guardar perquè no tenia totes amb mi que el pengessen. La tècnica ens ajuda a intervenir en els afers que ens afecten, heus ací la meravella dels temps actuals. Malgrat que no el puc votar, malhauradament, sí puc influir-hi. 

Ah, fotre!!!! i com s’assemblen en Josep Antoni i n’Erwin !

El comentari, si voleu, el teniu al “vull llegir…+”


Hola sr. Duran:
Abans de tot felicitar que, per fi, algú de primer rang, tinga bloc i s’hi puga desar comentaris. Vaig estar a l’Octubre en la seua intervenció de presentació del seu llibre de fa un mes aproximadament. Com sap molt bé, el tema de l’aigua és candent ací baix. El PP valencià l’utilitza “electoralment” tothora i durant tota la legislatura. Amarat del gran perill català, com no podia ser altrament. Vós eixireu elegit diputat per BCN a Corts Españoles. Vós representareu la voluntat dels votants de la dita província. Tanmateix sou, i sereu, no ja el representant de 7’6 M, sinó de 13 M. No parle ja de llengua, cultura, etc….. sinó de que la necessitat d’aigua, d’infrastructures, etc. en ple segle XXI no es poden contemplar des d’una visió curta dins d’una circumscripció administrativa. Sí Sau és una foto de precampanya. El Priorat, els Ports, l’Alcalatén, la Marina han d’ésser motiu també de la vostra preocupació. Perquè tot el territori va sempre “lligat”, com també les seues gent. Exercici que mai, des de CiU s’ha fet. No és qüestió, com li va etzibar a l’Eliseu Climent que quan el visitava era per  a “pidolar” diners. Els temps i -les circumstàncies- han canviat. Ni es pot entendre la xarxa d’aeroports, ni de ports, ni de ferrocarrils, ni d’abastiment d’aigües d’una manera unilateral.  Han passat 35 anys i vostès encara no tenen cap cap de pont ni a les Illes ni a  València. Sí podran intentar portar aigua des del Roine, però vostès, sols, no tenen pes específic suficient per a portar-ho endavant. Com també passa amb l’energia elèctrica. I aquesta és una assignatura pendent per defecte de miopia aguda volgudament expressada i amagada.

Com hi veig que porta a la vora els senyors n’Espadaler i en Xuclà, pregunte-los si vaig errat o què ?

Cordialment. Gràcies de bestreta, hi reste tot esperant resposta.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Estimat Josep Blesa:

    Tot i que et "claves" amb el meu Duran i Lleida et deixe el mateix comentari que t’he deixat al meu:

    "Estimat Josep Blesa:
    Moltes gràcies per les teues amables paraules.
    Per afegir el teu a blogsvalencianistes envia un mail a blogsvalencianistes@gmail.com tambe pots posar-te en contacte amb els amics de No cap en cap cap que són els que "dominen el cotarro".
    Bojos amb la valentina, la hispànica i la romana…
    Gràcies de nou. Per cert, afegixc el teu al meu."

  2. Amb molta diferència. Però no té poder. El poder polític és a Madrid. Vat aquí el que hi ha, xic. Això és el que té l’esquizofrènia. Una cosa és que la disfressa de Napolió et quedi de conya i t’hagin donat el primer premi a la Rua, perquè a més a més has brodat el teu paper durant tota la desfilada, i l’altra que corris a comprar-te un nínxol a Santa Elena perquè t’han de treure un queixal i et fa por l’anestèsia.
    L’altre dia en Cardús va escriure que és ben igual qui guanyi les eleccions: ni si és el PP, ni si són els altres. La política és la mateixa. Els partits dits nacionalistes venen la moto que protegiran la llengua, i tot això. Quan s’acaben els mítings, s’asseuen a la cadira i es belluguen amb la mateixa inèrcia dels d’abans. La diferència és que els negocis els fa un grup o l’altre, però la gent de cada casa no nota res. La programació de TV continua sent embrutidora, el català igual, la subvencionitis ara es desvia als amiguets d’aquests altres, etc. etc.
    No t’ha contestat perquè no et pot dir la veritat. Ell viu d’això. I és un pre-jubilat que es pot quedar amb una cama enlaire.
    És una pena que el nostre país sigui una mena de capoladora de carn que només serveix per frustrar la gent que tenim ganes de fer coses.

  3. De matinada he vist que el comentari estava afegit al bloc. Jo el que
    trobo és que el plantejament que fa és més lamentable que la manca de
    pluja i el malmetement en que estem mal educats junts. He enviat
    comentari, i de moment és acceptat. Pot ser ha pres seriosament el que
    vol dir estar obert a comentaris.
    Salut!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.