Gàlim

Aproximadament, el bloc de Pep Albinyana

Tornem a traure la Cabota

Comentava jo per ací fa un cert temps, i no puc parar-me ara a buscar-ho, que és una llàstima que els mitjans de comunicació públics valencians hagen desertat de l’humor en les seues programacions. Vull dir de l’humor ‘seriós’, el que està fet amb intel·ligència i amb ganes sovint de tocar el dengue. El que serveix per regenerar neurones, reflexionar sense complexos i relativitzar coses que ens volen vendre com a intocables.
És un senyal més del nivell dels polítcs que cobren del pressupost de l’estatut. Són tan insegurs, que tenen por que la menor crítica els pose al descobert. Qualsevol mitjà que es considera mínimament digne té el seu apartat dedicat a imitar i caricaturitzar el poder, excepte la nostra RTVV. Com a molt, i en la ràdio, s’atreveixen a imitar gent del futbol. Al cap i a la fi, el futbol és el centre de la ràdio i la tele de Camps.
I no serà perquè no hi ha possibilitats i gent capaç per fer programes d’aquestes característiques. El que passa és que tenen por. Infantil, possiblement. Però por de vore’s despullats de tanta borumballa mediàtica, que al remat és l’única cosa que són: imatge.
I tot açò ve perquè he vist que ja circula per internet el número de tardor de La Cabota. A llegir i riure, que la vida són quatre dies mal comptats.



Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Aquesta entrada s'ha publicat dins de Sense categoria per albinyana | Deixa un comentari. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent