Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

ES BUSCA PROMOTOR D’AQUEST SEGLE.

Hem acabat  un obra que començàrem a ratllar els primers esbossos pel 2003. Vam enderrocar prèviament tres unifamiliars adossades de qualitat molt baixa, doncs eren deshabitades. Els hereus propietaris ni les feien servir ni de magatzem. La peça s’ho valia. El promotor embolcallà amb una altra promoció juntament destinada a promoció pública VPO. Reclamà un preu global de totes dues a preu fet. En un moment en què la promoció pública era inexistent. quest fou l’esquer que em seduïa. També pel volum de la primera, perquè no dir-ho, que queia en cantonada. Obtinguèrem totes les llicències d’obra i d’enderroc. Entremig totes les mof¡dificaions pel canvi per obra. Modicficacions "a la carta" de multitud de peces d’habitatge i alguns baixos comercials. La gent creu que modficar les dimensions en plànol no comporta una modificació de l’0estructura portant, com si fossen independents. O que els pilars d’una planta i la de baix no han d’estar un damunt de l’altre. 

Segueix en "vull llegir +"  

Començàrem a fer l’excació dels dos soterranis, tot i que teníem apuntalada la zona feu solsida de tota la vorera, doncs el compactatge de sota que l’ajuntament havia fet tan sols sis mesos abns era molt fluix. A més de l’ingent quantitat de tubs d’aigua, electricitat, telefonia, etc que hi circulava. El marró ens va tindre tota una nit fent les actuacions de consolidació pertinents, tallant a la circulació ambdó. A més de l’aparició estel·lar dels tècnics municipals en pla "homes de Harrelson".
 planta general  detall barana amb reflexdetall barana i reflex

i a l’arxiu trobareu com era quan vam arribar-hi 

El bescanvi de la localització, i d ecarrer, del centre transformador. El recàlcul de dita zona a 2000 Kp/ cm2 . Totes aquestes modificaions comporten l’emissió de diferents tongades i sèries de plànols  que són fàcilment confosos uns amb uns altres. Apareix Murphy: el replanteig en planta primera, wue marca els voladissos és fet per l’encarregat amb un equivocat i es formigona tota la planta. Resultat: tos els voladissos estaven correguts 15 cm. en una tirada de més de 25 mts. Torna a redissenyar les façanes amb el corriment i recalcular dites zones afectades. Una part posteriros, amb anterioritat havia ensolsit i les mides de l’alçament palnimètric no eren coincidents amb la realitat, etc, etc, etc……fins el dia que vam acabar la setmana passada. 

Hem aprés tant, ens han passat tantes circumstàncies adverses que estic content. Et resta aquell buit de no estar satisfet. No sé si l’heu experimentat mai. Com que s’ha perdut una bona oportunitat, irrecuperable a hores ara, de fer una peça atractiva exteriorment. Els interiors són comfortbles d’acord al preu invertit pels compradors, però allà endins no acabes de sentir que haja anat bé. Quelcom s’ha perdut des d’aquells esbossos inicials.
En arquitectura des del momnent que comences a excavar ja vas enganxat del morro. Ací no hi ha una segona oportunitat per a llançar, esborrar una part, etc. de la tela. 
  
Bé, demà estaré més animat. Continuem amb optimisme.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. No has de ser tan perfeccionista. No has de pensar que et podria haver sortit millor, sinó que has aconseguit redreçar una situació complicada.
    Ja estan tots venuts, els pisos?
    Realment fan molt de goig. Enhorabona, Josep.

  2. Sorprenent com era quan vareu arribar-hi i el treball tant ben fet que es veu tant clar en la fotografía ! Tots els e trebancs i dificultats han arribat a bon port.

    I no et desanimes … bona nit i dorm ben tranquil !
  3. Ja saps que sense adsl mirar il.lustracions em duu molt de temps, però hui ho he fet a posta i vaja canvi…
    Ànims… que ja estem pràcticament en Quaresma i dins de no res Pasqua.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.