El Mont

No és el món

14 de febrer de 2009
Sense categoria
1 comentari

Tripartit !, què és això ?

El darrer baròmetre del CEO posa de manifest que més de la meitat dels catalans no tenen gaire clar o gens, què és això del Tripartit. Pot sobtar, o no, però no diu gaire a favor de la societat catalana.

Amb els anys que portem de Tripartit, que aquest encara sigui un fenòmen desconegut per molts ciutadans pot ser culpa del mateix Tripartit, però també pot ser un símptoma del……..

poc interès que genera la política, i concretament la que es fa aquí,  entre els ciutadans de Catalunya.

Pels que seguim més o menys les trifurques dels nostres polítics, desconcerten força dades com aquesta. O pot ser vivim en un altre planeta, on ens preocupem massa per qüestions que a molts ciutadans els importen ben poc.

Que el Tripartit sigui un desconegut per a més de la meitat dels Catalans, entre els que no ho tenen clar i els que no en tenen n’hi idea, no creiem que sigui imputable al mateix Tripartit.

Però tampoc hi veiem un motiu clar i català, tret que aquest motiu no sigui català. Ës a dir, la majoria dels  que no tenen clar què és això del Tripartit, segurament si que tenen clar quí són ZP o el Mariano.

  1. La majoria dels  que no tenen clar què és això del Tripartit, efctivament si que tenen clar quí són ZP o el Mariano: d’aquí l’eslògan “si tu no vas ellos vuelven”. I anar fent…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!