El Mont

No és el món

29 de setembre de 2007
Sense categoria
2 comentaris

Ibarretxe els te ben posats.

Encara que els d’aquí diguin que seguim camins i models diferents, la realitat és que la finalitat i el destí és el mateix. Almenys els Bascos tenen encara alguns polítics amb el que s’ha de tenir.

Dir que no  podem enmirallar-nos ………………

amb el que els Bascos fan, quan estan fent el que nosaltres, o més ben dit els nostres polítics, volen fer però no tenen prous pebrots, es un acte de cinisme que no fa res més que treure encara més credibilitat a una classe dirigent, que de nacionalista o sobiranista només els queda el nom.

El plantejament del President Ibarretxe desafiant el sistema és un exemple del camí que cal seguir i no n’hi ha cap altra. O els nostres polítics planten cara a l’Estat o no hi ha horitzó possible que no sigui el de seguir dins la Constitució Espanyola.

Ibarretxe els te ben posats, que n’aprenguin !!!

" …. una nació mai no serà lliure si els seus fills no volen arriscar llur vida en el seu alliberament i defensa. "

LL.M. Xirinacs.

  1. Encara està per demostrar que tenir-los ben posats sigui la feina d’un polític. Potser és una caracterísitc d’un torero, però no la d’un líder polític.

    Jo espero que surti molt bé el tema. Altrament, serà un gest tan gratuït com allò de les seleccions nacionals: una escalfada irresponsable.

  2. El Montilla ja ha ficat la pota parlant d’un tema que no li importa en absolut, d’Euskadi. Que es fiqui la llengua al c… Euskadi no és tan mesell com a Catalunya i espero que "l’efecte Montilla" sigui una anècdota i un mal somni per a la història de Catalunya. Que se’n vagi a servir a ZP a Andalusia!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!