Mails per a Hipàtia

El bloc personal de Vicent Partal


  1. Ho trobo massa ample.
    Per als vídeos potser va bé, però per els textos dels altres posts aquesta amplada en dificulta la lectura.
    Potser si ampliessis el cos del text base de tots els posts (?)

  2. El mar i les zones marítimes costaneres pertanyen a l’Estat.

    Els rius tanmateix pertanyen a l’Estat.

    L’Estat aporta les lleis per privatitzar les xarxes les infraestuctures de telecomunicacions, hidrauliques, energètiques i el sistema financer i la gestió en mans dels capitals privats amb beneficis extraordinaris desorbitants que esdevenen per les infraestructures creades pels monopolis de l’Estat o els seus organismes publics.

    L’Obra Social ‘La Caixa’ no només controla les infraestructures hidrauliques, si no tanmateix les socio-culturals, polítiques juntament amb el mecenatge sota els interesos de totes aquestes infraestructures estatals privatitzades.

    Nosaltres en teoria només podem triar el model d’Estat que volem però som condicionats per l’herència dels forts interesos creats per l’Estat i un Tribunal Inquisitorial e infraestructura funcionarial que és per damunt del dret a decidir de la ciutadania de forma democràtica i que a la vegada pot ser facilment mediatitzada per interesos banals o interessats en l’ambit professional, que poden esdevindre en no addients per cada país.

  3. escoltar les bellíssimes paraules de Pasqual Maragall a través d’un altre post. Gràcies a tu i al teu equip, per donar-nos a tots  l’oportunitat de poder gaudir d’aquesta magnífica “Oda inacabada” i que entre tots els pobles l’hauriem d’acabar…Com? Segurament que insistint. Un treball magnífic. Més tard o més d’hora, ho aconseguirem. Felicitats.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.