Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

I DESPRÉS D’ASTROC, LA SEGONA ESTÀ A PUNT DE CARAMEL

Després de l’ensolsiada d’ASTROC, en termes bursaris, la segona ja està a punt de fer la suspensió de pagaments.

Dic en termes bursaris, esmenant l’Anton Costas, que des de fa un parell d’anys ens castiga amb l’esclat de la "bombolla immobiliària". No acabant, en Costas, de perfilar el concepte, supose que per deriva política i jugant, si fa no fa, a l’embolic conceptual. No hi ha "bombolla immobiliària" material, sinó bursària. El traspàs de la caixa B a la A en el trànsit vers l’euro ja es va produir. Amb el rebuf de l’espiral s’ha incorporat a la indústria de la promoció els altres falcons de despatx. L’economia financera de tan poca eficàcia i eficiència entre nosaltres.  Si en Bañuelos ja va fer sonar les alarmes, fa unes setmanes i tothom sabíem de què anava la cosa de fa anys, estan silenciosament mantenint-hi la de la segona. Tanmateix, el món és molt i molt petit i un amic, des de Londres estant, m’ha telefonat…(…)

Aquesta segona promotora valenciana es dedica a plantar molta publicitat amb tanques anunciants per tot arreu. Si passeu per davant de Mestalla veureu els seus colors penjats. Vermell, blau i blanc són els colors del logotip. Àdhuc ha esponsoritzat un equip britànic degut a que l’expansió i venda l’estava menant cap a aquells europeus. Venent directament al lloc de residència dels compradors. Una estratègia empresarial impecable i emprenedora. Llàstima que, com el primer cas (ASTROC), tot era fum de canya. Les nostres empreses quan deriven cap a l’economia financera sovint cauen per tindre els peus de fang. És l’herència del sr. Zaplana. La implicació de Bancaixa i la CAM és total. Promocions per les costes del sud valencià i de Múrcia comportava la creació de societats participades per sengles entitats d’estalvi. Jugant amb una i/o l’altra; segons els casos. Bé, el cas és que hi ha contractes signants al Regne Unit, amb quantitats donades a compte com a penyora, però que estan fent mans i mànegues per a que la notícia no es sàpiga. Bancaixa i la CAM, a l’igual que en Terra Mítica, aguanten com poden. S’apropen judicis, per estafa, de gran escandall i repercussió mediàtica. Aguantant, com poden, que passen les eleccions per a produir, a la fi, LA SUSPENSIÓ DE PAGAMENTS.

Si vostè té diner donat a compte ha de demanar corrents la signatura de la compra-venda. És l’única manera de posar-se a la cua de creditors i reclamar-li judicialment l’incompliment del contracte. Les arres o senyals eren al voltant de 30.000 ?. Si no fa això pot perdre’ls irremeiablement. Aquesta promotora està radicada a la comarca de la Costera. Molt amics de l’alcalde ixent de Xàtiva.

PS: La deriva dels darrers anys de la classe empresarial valenciana és aquesta. Aquests corcs fan que se’ns mire, des de tot Europa, amb la mateixa animadversió que es mira La Camorra o La Cosa Nostra.

Aitant, la resta d’empresaris valencians hi hauran d’emprendre accions de neteja. Perquè estan actuant contra llurs activitats empresarials de rebot. Necessitem una DRETA, dic fa més de 25 anys, no pas la DERECHA subalterna que ens (des)governa.  

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Això del imperi immobiliari del Llevant, és com
    aquells acudit vell en que l’Amparin diu al Vicentet: Xé, açò que m’has fet no
    té nom, i el Vicentet fa: ni cognom, perquè me’n vaig a Austràlia. En aquest país,
    els Bañuelos i Cia segur que se’n surten i els càndids compradors que han
    deixat prenyats ja poden avortar la il·lusió del apartament.
    Records des d’aquí dalt!

  2. Però, Josep, crec que açò és com aquell passatge de la Bíblia en què Déu cercava homes justos pder perdonar un poble del foc, i no en trobà cap… I una coseta, mig en broma mig seriosament, corren perill els nostres estalvis a Bancaixa o la CAM?
    Des de Benicolet…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.