Emigdi Subirats i Sebastià

Lletres ebrenques

22 de maig de 2007
Sense categoria
0 comentaris

El Centenari de Cid i Mulet a la fira del llibre ebrenc de Móra

Image

L’Entitat Municipal Descentralitzada de Jesús (Baix Ebre) disposarà d’un estand a la IV Fira del Llibre i l’autor ebrenc que se celebrarà a Móra d’Ebre el primer cap de setmana de juny, per tal de promocionar el centenari del naixement de l’il·lustre intel·lectual i escriptor catalanista, Joan Cid i Mulet. El govern de l’EMD, a iniciativa de la incansable regidora de cultura Dolors Queralt (CiU), continua doncs promocionant el centenari i apostant per les activitats culturals a un alt nivell.

En el marc de la fira, presentarem igualment el llibre biogràfic "Joan Cid i Mulet, testimoni catalanista d’una ciutat i d’un temps", del qual en sóc autor. També difondrem altres llibres relacionats amb Cid i Mulet com "La Catalanitat exiliada" i el recull poètic recentment publicat "Per un futur sense llàgrimes", el qual inclou 12 poesies meves que recorren la vida de l’intel·lectual catalanista jesusenc.

A l’estand de l’EMD hi haurà també les publicacions que el govern jesusenc ha anat editant en els darrers anys sobre temes concernents amb la població: "Història del CF Jesús Catalònia" d’Enric Viñas, "Jesús, la formació d’un poble" d’Emeteri Fabregat i sobre la municipalitat de Jesús al segle XIX de Roc Salvadó, etc. També hi posarem exemplars de "L’informatiu jesusenc", publicació que actúa com a portaveu del centenari.

Em fa una especial il·lusió igualment l’exposició dels meus llibres: les novel·les: "Tomàs Serra" (2001), "Vora l’íber" (2002), "Expedient 3295" (2003); els llibres d’història: "Campredó orígens i actualitat" (2002) i "Amposta" (2006); els llibres del centenari: "Joan Cid i Mulet testimoni catalanista d’una ciutat i d’un temps" (2007), i "La Catalanitat exiliada" (2007); l’assaig biogràfic: "Emili Bonet escultor, pintor… poeta" (2007); els contes: "La foto de l’Arnau" dintre del recull "L’altre Nadal" (2006), i "Deadline" dintre del recull "L’estiu a l’ebre" (2007); els poemaris: "Ara i per sempre" dintre del recull "Amb les mans obertes" (2004), i "Joan Cid i Mulet" dintre de "Per un futur sense llàgrimes" (2007).

Llarga vida a la Fira del llibre i l’autor ebrencs!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!