GRANDE COM SOLER

UNS ALTRES QUE TAMBÉ ESCALFEN MOTORS.

 DEIXEU-N’HI EL VOSTRE PARER.

nuevo estadio mallorcaL’equip de futbol RCE. Mallorca presentà el proppassat dimarts el seu projecte per a la construcció d’un nou estadi de 40.000 espectadors de cabuda. Es tracta d’un projecte d’un estudi madrileny que inclou, endemés del nou estadi, la construcción de tres edificis de 34, 22 i 16 plantes, arribant-hi a assolir el més alt, uns 160 m. d’alçada.

Les torres tindran un espai total d’uns 200.000 m2, a més a més d’incloure amb un centre de congressos, convecions o similar, un centre comercial i un enorme aparcament de pagament.

nuevo estadio son moixEs tracta d’una operación "somiada" que encara li resta molt de camí per negociar, doncs sols és una proposta del club. Endemés, ni tan sols es coneix quin poguera ésser l’emplaçament. Doncs, a més a més del lloc que n’ocupa l’estadi de Son Moix que és de propietat municipal, el club proposa d’altres quatre de diferents i possibles.

El Govern Balear i d’altres organismes, nogensmenys, preferirien que restàs on hi és, tot i que sí es mostren receptives a diverses propostes del projecte i el complex.

De moment, ja estan situant-hi els peons i comença la partida d’escacs.

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

7 respostes a GRANDE COM SOLER

 1. valldalbaidi diu:
  Com  diu algú/na que no som una nació si ens semblem en tot? Fins i tot en aquest tema de futbol i formigó. Bona vesprada
 2. borinotus diu:

  …per a la religió del futbol.

  Si el mallorca fa això, què hauria de fer un Barça o un Madrid?

 3. Anònim diu:

  Si la civilització humana desapareguera i al cap del temps arribara una nau espacial amb vida intel.ligent possiblement les conclussions que treurien sobre aquestes construccions serien d´allò més divertides, sobretot amb la futura ubicació de l´estadi del València.

 4. The New Rolex Watches model was presented during the Salon International de la Haute Horlogerie (SIHH) 2010- Cartier Must de Cartier Unisex. The renowned watchmaker Cartier is proud of its new Cartier Les Must collection, which includes small and large models (for men and women) elegant as usual. These Replica Watches can be found in the Cartier brand’s boutiques all over the world. Cartier Les Must collection includes jewelry, leather goods, accessories and… timepieces.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*