Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

PER UN PACTE ENTRE BLOC, ERPV I ALGÚ MÉS.

L’endemà de les eleccions al Parlament de la Generalitat de dalt, em telefona el meu amic monárquico, de l’executiva del PSPV, i em fa: Vaya òstia que nos han pegao en Catalunya……pero no pasa nada, pactaremos con Iniciativa.

I jo li faig: ¿Amb 37+12=49 fins a 68 encara us en falta alguna cosa, no?

El meu interlocutor calla…….

Aquesta és la finesa interpretativa i la independència mental del gruix del PSPV, majoritàriament.

Guaita el calfament neuronal que porteu amb els resultats al Vilaweb, i fora d’aquest espai comunicacional. Mirant-s’ho per dalt, per baix, per l’endret i pel revers. Després del Saigô Takamori seppuku no zu organitzat pel sr. Madí. Tot és desraó.

Ací baix podem continuar amb la paranoia: I tot veient la profunditat i el sentit de regeneració que necessitem al país valencià, que no ha de vindre de la mà del meu amic i els seus col·legues sols se m’acut demanar, després d’anys de violència verbal entre el BLOC i ERPV que hi posen trellat, seny, i que es coaliguen per a traure 5 diputats a les Corts Valencianes. I que es deixen romanços.

PS-1: després de la galtada del PSOE-pspv al BLOC, crec que cal que feu un pensament tots plegats. Que el valencianisme puga escalar per ell sol a les Corts.

 PS-2: un pardalet m’ha dit que hi ha una negociació embastada entre el BLOC i la renovada UV. Tampoc, a mi no m’importaria. Tant em fa.

Sóc conscient de la follia, però estem veient tantes coses al Principat, que tampoc no em fa vergonya.

Publicat dins de Sense categoria | Deixa un comentari

  1. Bloc i ERPV han d’acabar entenent-se.  Malhauradament, el PV no és el Principat, on la seva força electoral els permet anar per lliure.

    No poden ni intentar-ho amb el PSPV, si no volen desaparèixer. UV ?  No m’importa.  No és el millor soci, però cal trencar el 5%.  No hi ha opció.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.