Unifamiliar a Nàquera (Camp de Túria)

A la partida de Les Llomes. La coberta adopta eixa forma tan estranya, precisament, per estar encarada vers migjorn, i recollir la incidència máxima del sol, en ser composta de plaques fotovoltaiques i d’escalfar aigua corrent sanitària. Per la mateixa raó oposada, el fenestratge de la façana nord -envers la tramuntana- és pràcticament inexistent.

  1. Els plànols.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

2. Les vistes tridimensionals

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

3. Un vídeo per a acabar-ho d’entendre

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*