L’ESCOLA GAVINA: UNA MÀQUINA DE CONSTRUCCIÓ MASSIVA DE CIVILITZACIÓ.

He estat convidat a visitar l’escola pel director de la qual, n’Albert Dasí , pel qui sent una profunda admiració en molts aspectes vitals. N’hi sóc pare d’un parell d’alumnes que ho foren un parell de cursos fa bastants d’anys. De la qual cosa estic ben honrat i cofoi. Hi he tornat a visitar les instal·lacions.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Veure-hi els nanos corrents amunt i avall pels patis. Col·locats asseguts a les classes. Atents, joiosos i divertits. Un nivell de civilització que m’ha produït enveja sana en recordar la meua “escuela nacional” dels seixantes del segle passat. Tot ben endreçat, polit i civilitzat. Hi hem dinat i m’ha vingut al cap la llet dels americans de la meua infantesa en contrast enorme amb l’ordre de les safates que duien els nanos distribuïts pel menjador. N’han fet un pavelló nou, unes pistes esportives i un aparcament de vehicles. L’obra és de l’amic Carmel Gradolí i el seu equip. D’una potència conceptual que s’adiu amb la contemporaneïtat arquitectònica de la qual ha fet sempre gala la Cooperativa d’ensenyants que agombola el projecte des de fa més de trenta anys. Vos en dese unes fotos. Enhorabona a tots els implicats.

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*