UFA a BERNI i CATALÀ

La importància d’aquest projecte estreba en la fluïdesa espacial creada. La planta baixa és totalment exempta i té el desllunat interconnectat amb la planta baixa mitjançant un sistema motoritzat d’obertura del sostre de vidre. De tal manera que en la zona menjador queda totalment a l’aire lliure, doncs el sostre de vidre queda amagat. Amb al qual cosa existeix sempre corrent creuat d’aire. I la il·luminació de la cuina el vam resoldre fent el frontal d’ella de vidre translúcid. Doncs mai ens podran construir darrere en caure al pati d’illa de cases, però les ordenances municipals no ens permetien obrir obertures a ell tampoc.
EMPLAÇAMENT.
El solar, de forma rectangular, en un barri perifèric de València proper al d’Orriols. En té una superfície de 84 m2.

COMPOSICIÓ

uni5-10maxi

Construcció d’una vivenda unifamiliar entre mitgeres desenvolupada en un volum. Així el volum dedicat a vivenda estarà compost de Planta Baixa, Planta 1a, 2a i 3a. D’acord amb el programa de necessitats, el present projecte és el resultat de la interacció dels criteris compositius bàsics sobre hàbitats urbans perifèrics de mitja densitat, les circumstàncies imposades per la propietat en la composició de les plantes i alçats, la realitat de l’entorn del barri de Torrefiel i l’observació de les ordenances.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Quant a la pròpia vivenda, s’ha intentat introduir la jerarquització d’espais interiors, unit al concepte de fluïdesa espacial expressat en la penetració lumínica al interior, en cada planta queden ben definits en els volums que componen la dita vivenda. Sent els elements de comunicació vertical la peça que els “cus”.

PROGRAMA.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

El programa funcional es materialitza en:
PLANTA BAIXA: Entrada – Rebedor- Garatge- Escala 1- Escala 2.
PLANTA PRIMERA: Saló Menjador Cuina- Lavabo 1- Escala 3.
PLANTA SEGONA: Distribuïdor 1- Habitació 1- Habitació 2 – Habitació 3 – Lavabo 2- Bany 1- Escala 4.
PLANTA TERCERA: Distribuïdor 2 – Sala – Escala 4.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*