GRAU VELL (PUÇOL)

De vegades els esdeveniments s’acceleren i el que era una parcel·la dedicada a càmping, d’ús dotacional, entre més d’una centena de copropietaris, s’ordenà des de la batlia que calia urbanitzar-ho. S’hi va fer un concurs restringit promogut pels copropietaris i calgué en un mes muntar tota una operació avalada per una empresa promotora, una constructora i una entitat bancària. Va caldre acontentar i fer convergir moltes sensibilitats i possibilitats crematístiques diverses que s’expressaren en la gran variabilitat tipològica que porta inserit el projecte. Vam quedar els segons dels cinc equips convidats. Malgrat que es tractava d’un exercici complex vam quedar descavalcats en l’oferta econòmica. Duros a quatre pessetes no existeixen des que va morir Santiago Rusiñol. 

1. PRESENTACIÓ DEL PROJECTE.
Construcció d’un conjunt residencial de tres blocs d’apartaments amb un total de 110 apartaments i un bloc de vivendes unifamiliars en filera de 22 vivendes en la parcel•la ocupada en l’actualitat pel càmping, situada en el sector 5B amb fatxada a la Av. Grau Vell, en la platja de Puçol.

PREMISSA: BENEFICI PER A TOTS, TANT PROPIETARIS COM PROMOTOR.
PROPIETARIS: Per mitjà d’un canvi d’obra, és a dir, l’entrega d’una edificabilitat per part del promotor que es pot traduir tant en una quantia econòmica com en espècie o part d’un bé immoble.
PROMOTOR: Per mitjà de l’obtenció de part de l’edificabilitat perquè el puga rendabilitzar per mitjà de la venda i qualssevol. Per tant, hi ha una retribució mútua, és a dir, d’anada i tornada.
Dins de tot açò el que s’ha intentat oferir per la nostra part, és un ventall ampli de diferents productes en els quals es dóna llibertat a cada un dels propietaris per a triar dins de les seues possibilitats tant econòmiques, com personals, familiars, necessitats físiques, etc. Tot això es tradueix en diverses possibilitats perquè cap dels 97 propietaris se senta discriminat, és a dir, que puguen eixir beneficiats el nombre més gran de propietaris possible, ja que pensem que vostés siguen els nostres clients, és a dir, el nostre promotor.

Açò es tradueix en diferents vivendes i de diferents superfícies i situació dins del complex, com veurem posteriorment.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Aquesta presentació amb diapositives necessita JavaScript.

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*