ESTÀTICA I ESTÈTICA

Aquest paper que he trobat remenant entre les carpetes condensa tot el que cal saber per desenvolupar l’ofici d’arquitecte. En la part superior treu la deformació d’una secció d’una biga de formigó armat amb la seua deformació en restar sotmesa a càrregues, així com els esforços i moments estructurals que s’hi produeixen. En la part inferior un disseny d’un bloc d’habitatges de protecció oficial fugat. Estàtica i estètica. Sols cal a més, saber com afectem les persones individuals i col·lectives (societat) amb el nostre treball de formigues ANÒNIMES.

20140924190708_00001

20140924190342_00001

Crec recordar que aquest darrer fou una pre-proposta per a presentar-nos al concurs del MuVIM. Quan he repassat he vist les traces de l’antic Hospital de l’època gòtica de València. El segon a construir-se a tot Europa.

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*