3 espais urbans que han canviat.

Dibuixar des de fa trenta-set anys té això. Que els vam fixar-hi en una escena urbana que, ara, són història introbable.

20140904184516_00001

 

“L’scalèxtric” que passava per damunt del pas d’accés a la Politècnica. Al fons el meu pavelló on dibuixàvem amb un fred que feia eixir prunyons en l’hivern, i una calor insofrible a l’estiu. Camps de correu d’hortalisses tant el que avui ocupa la rotonda d’enllaç al tercer cinturó com els camps a l’altra banda per on discorria el “trenet” amb alguna caseta, la torred el’aigua i algunes barraquetes per guardar estris agrícoles. Els cotxes aparcaven sota el pas elevat. Feia poc que se’na havia ensenyat a pintar amb aquarel·la, i a mi, defugint la manera casolana dels del Cercle de Belles Arts, m’agradava siluetejar els colors i ennegrir amb estilògraf fi de 0’1.

20140904184422_00001

Vista del Col·legi Major Ausiàs March, des de la UPV.

 

20140903185344_00001

Vista d’una alqueria encara en funcionament a finals dels 1970′ prop de la UPV.

 

 

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*