La Gigafoto és curta i no sap nadar. Sols xipolleja.

Diuen que no van poder rodar perquè la policia estatal s’havia apostat per a tallar el camí. Tanmateix, el vídeo que vos presente conté suficients fotogrames per a conformar el tros que correspon, si més no, doncs hi havia suficient gent, no per a baixar a Vinaròs sinó a Benicarló. I si Lluís Brunet i el seu equip tenen a bé caldria eixamplar la gigafoto amb el vídeo que vos presente i moltes fotografies que vam fer el dia 11 de setembre passat a les cinc en punt de la vesprada i afegir el mapa de la totalitat que es va estrafer a una plaça de Palma.  Com diu la cançó: “No barateu el somni…”

A banda de la gent que va pujar hem de dir que molts vam ocupar altres zones perquè, si recordeu, les terres de l’Ebre eren les que estaven menys guarnides. En el meu cas, el meu bon amic i ex-soci Manel Martí, em demanà que ocupàrem llocs propers al revolt de Les Cases que és on eixim:

Nosaltres érem al tram 5 d’Alcanar. Arnau, Andrea (enfundada en l’estelada), Pere Climent -amb samarreta negra- i un servidor -parlant pel mòbil- de València, Llorenç d’Alcanar, Jaume de Mollerussa, Bàrbara de Sa Pobla (Mallorca) i la seua parella, en Pau, de la ciutat d’Alacant. Una bona barreja de gent del país.

La situació filmada del final del vídeo amb Maiol Sanaüja i Alfons López-Tena, tot intentant penetrar-hi és boníssima. “From the margins to mainstream” mai millor dit. 
Cal recorda-vos que fora del Principat la jornada era de faena i no festiva?

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en ARS-SCAENICA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una resposta a La Gigafoto és curta i no sap nadar. Sols xipolleja.

  1. JRRiudoms diu:
    Encara que no crec gaire en conspiracions, molt em temo que alguns que podrien molt bé sortir a la gigafoto i no hi surten “pèr motius tècnics” [?], és degut a que per alguns no són tant “fotogènics” com el cantant retirat mediàtic. Cosa que no tindria de ser, ja que en Lluís Llach té tant dret a sortir a la gigafoto com l’Alfons López-Tena.

    Espero que els tècnics fotogràfics li facin cas, sr. Blesa. Si no en saben, de ben segur que en deuen haver-hi persones que ho sapigan fer. Potser si això es fès, la gigafoto serviria per quelcom més que per cercar a “gent famosa” i parentela de polítics varis.

    Atentament

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*