GRÀCIA 1850

ser català és un luxe, ser de Gràcia, un privilegi

16 de maig de 2011
Sense categoria
0 comentaris

XAVIER TRIAS, LA MENJADORA POLÍTICA I EL BARÇA

LA CAMPANYA DE CONVERGÈNCIA I UNIÓ

Trias promet exigir molt a un Barça que crea “problemes” a les Corts

 

A continuació podeu llegir una noticia de El Periódico del dia 8 de maig on, l’etern perdedor Trias, fa aquest comentari sobre e Barça:

El candidat de CiU a l’alcaldia de Barcelona, Xavier Trias, ha assegurat que si resulta guanyador en les pròximes eleccions municipals exigirà molt a un FC Barcelona “que crea problemes a les Corts”.

En un míting aquest diumenge al districte barceloní, ha assenyalat que un dels actius del barri és la seu de l’equip blaugrana, “que ajuda a portar la marca Barcelona pel món, però que crea problemes a les Corts”.

Per això, ha insistit que “s’ha de buscar la manera de reconvertir el problema que suposa” i planificar un urbanisme diferent de l’actual.

“El projecte de l’arquitecte Norman Foster no es farà, és impossible econòmicament, i per això s’hi ha de buscar una alternativa”, ha recordat. El projecte de Foster es va presentar durant la presidència de Joan Laporta en l’equip blaugrana i preveia una remodelació del Camp Nou inspirada en Antoni Gaudí. Les obres havien de començar el 2009, després de rebre el permís de l’ajuntament, i tenien previst prolongar-se uns tres anys.

Contra la prostitució

El candidat de CiU també ha criticat que el districte aculli zones, pròximes a l’estadi, on s’exerceix la prostitució, i ha lamentat que “la gent que ve de fora a fer investigació a la zona universitària es queda sorpresa per això”. “No volem ser la capital de la prostitució, les màfies, les drogues i el botellon”, ha pregonat.

A més, ha demanat a l’actual alcalde, el socialista Jordi Hereu, que “acabi amb l’obsessió pels grans esdeveniments” i que se centri en l’atenció a les persones.

1) El Camp Nou va ser inaugurat el 1957, en uns terrenys als afores de la ciutat on, anys desprès, s’hi va anar edificant. És a dir, els qui es queixen van venir desprès.

2) Abans, tenia cert “pedigree” viure a la zona del Camp Nou, ara -envoltats de pijo-pogres a qui Trias vol imitar- hi ha que protestar.

3) La prostitució dels voltants ha anat baixant des dels barris “rics” d’amunt la Diagonal i ara, els seus habitants (i potser consumidors) la blasmen.

4) Per què a l’Español de Cornellà, en el seu moment, només li van donar facilitats per fer el que va voler, edificar una bestialitat d’edificis i fer calers sense que calgués sortir als diaris ni els politics s’esquincessin les vestidures?

5) HIPÒCRITES, VOSALTRES ELS POLÍTICS VIVIDORS DE LA MENJADORA SI QUE CREEU PROBLEMES…!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!