Optical Glass House by Hiroshi Nakamura & NAP

Hiroshi Nakamura & NAP

A renovation project of an entrance hall for an office building in Ten-nousu, located on the waterfront of Tokyo . We attempted to represent the beauty of the riverside with the interior flooring; by setting pebbles in hardware resistant clear epoxy resin. By casting the resin using concrete casting technique, we’ve succeeded in overcoming problems such as cracks, unevenness and achieved an excellent clarity of the resin. The finished15mm thick clear resin flooring resembled river surface. It was as if the river from the outside emerged into the entrance hall. Walking on water and sitting on a chair that floats on the river, the lounge became a weightless oasis where your sense of gravity became totally defeated.

japanese-architecture-nakamura

Another one Hiroshi Nakamura’s building.
japanese-architecture-nakamura

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en EVENT-ARTS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*