DEMOCRATITZANT LA SOCIETAT INFORMACIONAL…

Una entrevista al creador-activista Daniel Garcia Andújar. 1966. Nat a Almoradí (La Vega Baixa).

Des que creà el col·lectiu-denúncia Ex-amics de l’IVAM a causa de la nefasta i regressiva gestió dels seus directors Bonet, Kosme de Barañano i /o C. Ciscar, ha estat un dels creadors d’avantguarda més punyents i lúcids dels darrers temps. També creador dels portals e-Barcelona, e-València i e-Sevilla de debat socio-artístic.
Endemés, vos afegisc el vídeo d’una conferència-exposició de l’Arxiu Postcapital que recull la informació digital de la xarxa amb la finalitat de besllumar i de-codificar els missatges subjacents del món informacional dintre del qual ens trobem immersos.

  

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en ARS-SCAENICA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*