EXCRECIÓ 1.

Avui hem finalitzat un edifici molt esperat, per allò de fer ciutat.
Un barri perifèric de la ciutat. Un entorn que va perdent el component travat de nucli urbà allunyat de les centralitats.
La joia més gran: fer connexions amb la contemporaneïtat. Un pressupost ben minso i vint-i-dos habitatges de màxim de 90 metres quadrats útils. Dúplex i símplex. Tots amb tres dormitoris, algun amb quatre (els àtics). Preu d’eixida del promotor: una forquilla entre 120.000 i 140.000 euros, més iva (7%). Notaris i registres inclosos. Un promotor audaç i assenyat. Qualitats mitjanes-altes. I un però……..  

Els "passadors"……hi han arribat a "passar" alguns a més de 220.000  euros. Més iva, és clar. Guanya més un d’ells, sense cap responsabilitat, que la direcció facultativa i….diria que el mateix promotor, sense arriscar ni un gallet. N’hi cal pensar quelcom, al respecte.

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.