Bé, béééééee….the silly of her

El gran arquitecte Josep-Antoni Coderch de Sentmenat deia durant la dècada dels setanta que la més gran ‘internacional’ arreu del món que existia era la dels estúpids.
La història sempre tendeix a repetir-se de manera caricaturesca. Llig a hores d’ara un llibre d’arquitectura victoriana, que comprí al R.I.B.A. londinenc en 1995. En la foto mostrada estem en 2005. Salude amb els quatre dits enlaire en una ‘demonstration’ per a reclama els drets del Caixmir enfront de la porta de Buckingham Palace, els ‘bobies’ ens miren de reüll.

El text comença així:

“Victorian Architecture is the reflection of unprecedent social, intellectual and technological change(?) Queen Victoria, who gave her name to the age, reigned for sixty-three years -a period which saw rapid developments in Britain’s industrial wealth, political power, and social and artistic life….”

 

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en ARS-SCAENICA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*