Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

LES DONES DIEM PROU A CAMPS

Nosaltres, dones, filles, mares, àvies, nétes, treballadores, estudiantes, jubilades, amants, amatents, lluitadores, pacificadores, joves i grans, totes diem PROU.

Les dones italianes han dit PROU a Berlusconi i la seua impunitat esfereïdora. Les dones egípcies han dit PROU a la dictadura indecent de Hosni Mubàrak…

Davant la desfeta dels mínims drets bàsics com la llibertat d’expressió, d’informació, d’educació, de tria de model familiar o de model econòmic, les dones valencianes diem PROU a Francisco Camps i al seu govern manipulador, corrupte i censor. Sabem quin món volem i anem a fer-lo possible.

Diem PROU a la desfeta de l’escola pública valenciana. No assumim ni admetem, de cap manera, la desaparició de línies en valencià ni el menyspreu cap a l’Escola Pública Valenciana del Consell actual. Les nostres filles i fills tenen dret a una educació de qualitat en la nostra llengua. Tenen dret a ser feliços a la seua escola. I eixa escola només pot ser pública, en valencià i de qualitat.

Diem PROU al menyspreu permanent i sistemàtic de la nostra cultura i la nostra llengua. No consentirem ni un sol cas més de polític inculte i barroer que insulte i amenace els nostres mestres, ni una sola portaveu del govern més que faça gala del seu palès menyspreu pel valencià amb frases com “l’entén, però no lo parle”. No permetrem que es castigue els nostres músics, pintores, actrius, directors, crítics d’art, associacions culturals i poetes pel fet de conrear la nostra cultura i la nostra llengua. Exigim una classe política amb el nivell que ens mereixem.

 

Diem PROU a la manipulació de la nostra RTVV, que és nostra però no com la volem. S’ha acabat ja l’hora de fer de la ràdio i la televisió pública una agència de contractació de comissaris polítics. Acabarem amb l’espoli dels recursos que ens pertanyen. No consentirem que ens facen tant de mal amb els diners que nosaltres paguem. La RTVV ha de ser l’eina que ens faça sentir prop les unes de les altres i solament pot ser així si és pública, en valencià i de qualitat.

Diem PROU a la censura encoberta i a l’assassinat permanent de la llibertat d’informació. Tenim dret a informar-nos lliurement, a opinar i a pensar amb plena llibertat. Diem PROU a l’atemptat contra la nostra llibertat censurant les emissions de TV3, televisió germana amb la qual hem estat units més de vint anys.

Diem PROU a la corrupció instal·lada en el Consell i en altres institucions públiques regides pel seu partit. Les dones sabem que no podem permetre ni un sol càrrec polític més corrupte, ni sospitós de ser-ho. L’educació de les nostres filles i fills està en joc. No sap com costa educar quan el model que hi ha al davant és el seu. Sabem que hem de recuperar valors com l’honradesa, l’honestedat, la cultura, el refinament, la generositat, la cooperació. Valors oposats al que vostè i el seu consell practica a diari.

Aquesta societat no és la que volem per a les nostres filles i fills. Tenen dret a viure en una societat elevada culturalment. Tenen dret a ser lliures a l’hora de triar religió, pensament, estudis.

Tenen dret a ser un poc més feliços que els qui els hem precedit i vostè ho impedeix amb les seues males maneres de fer política.

Li ho diem clar i alt senyor Camps, en la nostra llengua, la que ens estimem: el valencià. I no prenga la força de les dones com una actitud anodina i sense importància. El carrer és nostre. El món ha sigut i és nostre. Fins ací hem arribat! Diem PROU!

 Per a signar i adherir-s’hi: http://lesdonesdiemprouacamps.blogspot.com/

ALS HÒMENS SE’NS TROBA A FALTAR EN AQUESTA COMESA !
FOTO: Pura García.


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.