Demà, la cita és a Alacant.

A la Universitat d’Alacant!!

Dia 8 de Febrer 2011
A les 11 h. Inauguració de la escultura
“Almansa 1707” d’Antoni Miró
(Acer Cortén 2,70x10x1,20 m.)
Plaça 25 d’Abril, junt al Paranimf

A les 12 h. en el Museu de la univesitat d’Alacant
Taula rodona, amb Daniel Giralt-Miracle, Isabel-Clara Simó, Armand Alberola, Carles Cortés i altres personalitats. Hi haurà la “personalitat” que millor ens ha pensat en la darrera dècada. AMIC ÍNTIM des dels temps de la clandestinitat. Amague el seu nom. No s’ho perdeu.

PS: vull fer una crida de justícia mai no dita. Són els artistes plàstics del sud els que millor han reflectit aquest país.
El país gran, no les quatre províncies, ni les tres, ni l’arxipèlag sol, sinó tots plegats. Són els Eusebi SEMPERE, Joan CASTEJÓN, Sixte MARCO, Pep Díaz AZORIN, Arcadi BLASCO, Antoni MIRÓ, etc. els que millor han transmés el ser i estar de les gents d’aquest país. Hi han captat la pulsió vital no sols de la seua gent sinó dels altres pobles del món. Sempre tapats per la indolència valentina i la prepotència barcelonina.    


Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en EVENT-ARTS. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*