Des del meu criteri

BLOC D'OPINIÓ DE JOSEP MARIA CASTELLS (BALAGUER)

8 de novembre de 2012
Sense categoria
0 comentaris

La Festa Major del Sant Crist quedarà inaugurada oficialment aquest vespre amb el pregó, que farà el director de Vilaweb, Vicent Partal.

Un miler de nens i nenes fan l’ofrena floral al Sant Crist de Balaguer

(BALAGUER) Un miler de nens i nenes han participat aquest matí en la tradicional ofrena floral al Sant Crist, acte que dóna el tret de sortida a la festa major de Balaguer.

Com és habitual, els infants s’han reunit a la plaça Mercadal, des d’on han sortit en comitiva fins al santuari del Sant Crist, acompanyats per una xaranga i els gegants de Balaguer. L’alcalde, Josep Maria Roigé, i el regidor de Cultura, Miquel Aige, han fet l’ofrena acompanyats de dos alumnes de l’escola Mont-roig, centre que enguany ha encapçalat el seguici.

Després de venerar la imatge del Sant Crist, s’ha fet una ballada de gegants i un espectacle musical amb la xaranga XIP XAP. Avui a la tarda, els usuaris del Casal de la Gent Gran també faran la seva ofrena floral, així com representants del CF Balaguer.

La Festa Major del Sant Crist quedarà inaugurada oficialment aquest vespre amb el pregó, que farà el director de Vilaweb, Vicent Partal.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!