SINVERGÜENCIA Y UNIÓN.

Ahir per la vesprada, a les 16:40, comparegué en roda de premsa n’Alfons López Tena al Parlament per a valorar l’actualitat política. Podeu seguir la compareixença en directe a través d’aquest enllaç.
Que vos aprofite.

PS: sobre les caixes, quan vaig escriure sobre l’absorció de Bancaixa, vaig fer el retret als directius de La Caixa, però hi vaig començar a intuir que el final era la fusió d’ella amb Caja Madrid. Al temps….tot està dissenyat de bestreta segons el pla traçat. 

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en ARS-SCAENICA. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a SINVERGÜENCIA Y UNIÓN.

  1. AnnaPortell diu:

    No té desperdici…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*