Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

ODI CONTRA LA DONA

THIS VIDEO SHOWS A HORRIBLE ACTS.
This is a great damnage against the Human Rights.
It’s awfull action. We are thinking about that miserable facts without to do nothing. Life is the most beautiful thing that the free human to have when was born. JosepBlesaMorante.

SENTS LA PAOR ?
No hi veiem gens d’amor.
Ens quedem esmaperduts,
No sabem com reaccionar.
Fan de la barbàrie, festa.
El ritual de mort. Mor la llibertat.
Impotència de revenja.
Control de l’ésser humà.
Neguit de dominat. Enveja.
Conjura consentida.
Mentida de la mentida.
La mentida de religió.
Dellà raja desolació,
front de misèria canalla,
sang que’ns embolcalla.
Indefensos, inermes
infanteses trencades,
encorallades vestes,
aquestes nenes.
Copartíceps del crim.
Al·leguem distància en perill,
per escudar-nos de l’espill,
en la paura de veure’ns reflectits.
Cerquem tractes amb la llei,
islàmica, catòlica o qualsevulla.
perquè ens podríem dir la contra,
que amb la mateixa aposta s’aculla.
Altres religions conhorten aquella,
sens adonar-nos-en. N’apostetem.
L’única religió, l’amor al proïsme.
A l’ésser. Dels éssers vius, itsme.
Dels fets material i espiritual,
conduïts per neta intenció.
Car, no podem, ni som qui,
per tal de fer-lo anul·lar.
La teua llibertat interfecta,
no podrà ésser la nostra drecera.
Respectem-nos-en.

Respectant-nos-les.
 

HATE AGAINST WOMEN from Josep Blesa on Vimeo.

Aquesta valenta dona ens mostra la resposta a tanta barbàrie. Fins i tot la que tenim al món occidental. La Stás Rovira m’ha posat en la pista d’aquest altre vídeo. El de dalt era d’Amnistia Internacional però no el deixaven pujar, per això l’he embolicat jo i apropietat per a fer-ne difusió.


  1. Sí, un odi contra la dona que pot arribar a l’assassinat sense més, com una resposta ‘natural’. El video és salvatge i a casa nostra també passe, però dins les quatre pareds de casa. La religió fa mal, molt mal; també en el budisme si vols arribar a ser un dalai lama, t’has de reconvertir en home, perque les dones són ‘impures’ ….. però aquesta filosofía budista, ténen un respecte i practiquen la no violència davant aquest odi i molts d’altres.
    Però, amic meu, aquest és un tema difícil, complicat, i la lluita ha estat, és i serà, lenta, molt lenta, encara que s’han aconseguit grans avenços.
    Avui, però, gràcies en aquesta xarxa que es diu internet i els mòbils que tot ho enregistren, els covards ho ténen més difícll per amagar les seves immundícies.
    La dona del segon video, molt valenta, molt. 

  2. subscric el teu títol i les teves paraules… és indecent, inhumà, pervers i malèfic tot el muntatge “pseudo-mental” de què se serveixen alguns per donar cobertura a aquesta actitud assassina. I cal el diàleg, com dius, i cal l’amor, com dius, i cal la defensa de cadascuna de les llibertats de cadascuna de les persones que habitem el món. I la religió serà religió quan posi per davant la vida i l’espiritualitat dels homes i les dones lliures i respectades. Una forta abraçada per les teves paraules i per presentar-te al blog que comparteixo amb vosaltres! A reveure!

  3. Per a viure en societat cal tenir respecte al proïsme. Això és tan simple i senzill que no caldria ni posar-ho per escrit.
    Quan algú no ho compleix i te a més una “coartada cultural” tipus religió o tradició vol dir simplement que viu en una societat per civilitzar. No hi ha més.

    Caldria estudiar el perquè de l’històric menyspreu a les dones. Per aquí no fa tant que ens en vam deslliurar (vull dir globalment i legal, a nivell individual de segons qui ja és una altra cosa).

    La senyora àrab de la que penges el vídeo és la psiquiatra Wafa Sultan. Coneguda pels seus atacs a l’islamisme i les seves tradicions més salvatges entre les que es troba la discriminació a la dona (I que no és només cosa de quatre fonamentalistes com creuen molts). Per aquí no és gaire coneguda, cosa gens estranya perquè ha defensat molts cops Israel i el seu dret a existir i això per aquí és una cosa que no es perdona. Coses de imbècilprogres que veuen el burca com gairebé una opció feminista.

  4. I bona pau per obrir ulls i desvetllar ambigüetats, per denunciar i mostrar camí, també per assenyalar amb el dit algunes responsabilitats, com ho fa ella. Sento la paor, sí. El teu poema m’ha agradat molt.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.