la rella

la revista del Lluçanès

6 de novembre de 2007
0 comentaris

Festes Majors, fires, enderrocaments i carretera

La 191 obre portada amb l’enderrocament de Cal Pelut i l’anunci de les festes majors de Sant Martí: Sobremunt i Sant Martí d’Albars.
La fira d’Olost i el resultat del Correllengua completen la portada, en un número que comença a fer olor de Nadal.
La resta d’informació a continuació.

Pàg.2: Informació especial Fira d’Olost.
Pàg.3: El Correllengua torna a mobilitzar el Lluçanès en defensa de la llengua catalana.
Pàg.4: XXXII Concurs de pintura ràpida a Sant Boi de Lluçanès./ L’associació el Roure torna la visita al casal d’avis de Torrelavit./ Dues pradenques guardonades amb premis extraordinaris de la UVIC./ La "Majestat" de Sant Boi de Lluçanès exposada al Vaticà.
Pàg.5: L’antiga masia de Cal Pelut s’ha enderrocat. L’edifici figura en l’Inventari del Patrimoni de Prats de Lluçanès./ Obertura del primer tram d’accés d’Olost a l’Eix transversal.
Pàg.6: Els encants -anuncis gratuïts-.
Pàg.7: Anuncis de les festes majors de Sobremunt i Sant Martí d’Albars.
Pàg.8: L’agenda, del 2 al 15 de novembre del 2007.
Pàg.9: Entrevista.- GALL-Grup d’Actors del Lluçanès: Davant les diferents formes d’entendre el teatre, em quedo amb la qualitat i no amb la quantitat.
Pàgs.10 i 11: Opinió.- L’església de Salselles, Joan Roma i Cunill, alcalde-president de l’ajuntament de Borredà./ Pradencs sense camp, Equip de futbol sala Aston Birra, Prats de Lluçanès./ Excursió al monestir de LLuçà, Tallers d’atenció social i residència Nostra Senyora de Lurdes, Prats de Lluçanès. / la tira, de l’Adrià Davins.
Pàg.12: El racó de la feina./ Esports.- Mal inici de temporada del Futbol sala Pradenc./ Torna la pedalada a Olost./ Derbi juvenil Pradenc-Olost.
Pàg.13: Just Sociats corona el cel de Barcelona./Membrado manté totes les possibilitats./ Inici esperançador de l’equip sots-21 del Club Bàsquet Prats.
Pàgs.14, 15, 16, 17 i 18: Directori d’Empreses del Lluçanès-DEL.
Pàg.19: El temps. Fotos de codonys i de l’arc de Sant Martí, fetes arribar per la Rosa Boixadé, de Santa Eulàlia de Puig-oriol, i Pere Cors, d’Oristà, respectivament.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!