Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

HO DIU MON GERMÀ A L’ALTRA BANDA DE L’HEMISFERI NORD

Dues:

1. Supose que estarà a punt d’ésser censurat aquest vídeo, com passa en quasibé tots els que he anat penjant i incrustant en els blocs durant quatre anys, amb temàtica humanística i d’explicació global del sistema en què vivim la humanitat.

De vegades, algú normal, es ratlla i les amolla pel broc gros. Acaben titlant-lo de boig mentre intentem d’esquivar-li els ulls.

 

Gràcies Narcís !

I la segona al ( +)
Última hora (21:45 H):

Eleccions a la UV-Estudi General: el tall el passa Morcillo i G. Benau.
Antoni Furió es queda a sols un punt.

Triomf de la mediocritat calculada.

Som un país excel·lent en la DIVINA MEDIOCRITAS?……no, sols en la mediocritas, sense divinitats ! 

Porca misèria !


  1. El teu germà és honrat, i publica el que s’ha de publicar, sense embuts,  però la gent de ben segur li diu que és boig i no sap el que fa …  Na Montserrat Abelló, més de 90 anys, i un munt de bells poemes, escriu : ” Creia quer era fàcil i no ho és, les guerres mai no es guanyen”. És un fàstic de món …
    UV -Estudi General: Porquíssima misèria …. xiquet, vivim en un mon ple, molt plenet de mediocres i malparits.

    Et deixo aquest link; aquest periodista és dels pocs que escriu veritats com a punys  http://www.johnpilger.com/ 

  2. Però de tota manera, creieu que és millor un món sense exèrcits? I quina funció n’haurien de tenir?.
    No parlo de la guerra d’Irak que és un desastre (ja vaig dir en un post que Saddam era un assassí però que l’excusa de lluita cotnra el terrorisme i les armes de destrucció massiva no es podien aplicar en aquest cas i que de fet ara és quan Al-Qaeda i altres herbes campen com volen per allà, i aquests no fan vídeos penedint-se) sinó en general.

    Reflexionem-hi. El pacifisme a ultrança va portar als pactes de Munich.
    Potser en faig un post.

  3. Pedre la credibilitat professional.
     
    Agafes un diari de paper de la corda del Financial Times, predilecte dels  Jimènez de los Santos i companyia, que és el diari portantveu dels espanyistes quan volen que surti una qüestió a la premsa catalana en general criticant els nacionalistes o el Principat, i a can Vilaweb es tractat amb certa distància o quan no s’ignora.

    Ara mateix a Vilaweb surt una noticia del Financial Times posant com eixemple de model de l’actual crisi a l’Estat espanyol el País Valencià amb els sectors de l’indústria de la Ford, la taronja i la construcció.

    I la pregunta és quina credibilitat digital té el Financial Times per sortir a can Vilaweb i culpar de l’actual crisi a la Ford, la taronja i la construcció al País Valencià.

    Quan saben que justetet l’actual crisi econòmica esdevé de la fallita del sistema financiar anglosacsó i de la promoció des de les les institucions públiques de l’Estat espanyol fomentat l’obra pública i privada amb desmesura, on el Partido Obrero Español és un dels principals actors del desgavell de l’actual legislació espanyola a nivell de tot l’Estat com a nivell municipal.

    A més a més sota la responsabilitat de la mateixa Unió Europea, deixant utilitzar les subvencions per a afavorir l’obra pública i privada orientada al turisme i la residència turística.

    Credibilitat zero.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.