Notices from nowhere

Democracy now finds there can be ample for all, but only if the souvereing fences are completely removed.

ESTEFANIA I VICENÇ amb TONI FURIÓ

Ella, filla de valencià i castellana immigrada. Ell, dels de casa, de Mallorca.
A d’ella, perquè sé de la seua força; l’he coneguda de ben menuda amb un germanet amb moltes dificultats que no vénen al cas. Tot estudiant a muntó i ajudant molt a casa i desdoblant-se perquè les situacions ens vénen dades. Ells, la família d’Estefania, sí són capaços a capgirar-les amb molt d’amor i treball.

Ell, el gran professor emèrit, el bell i antic saber, sobre on s’assentem tots. Un dels professor que ha renovellat les disciplines i mètodes que s’havien emprat fins llavors. Amb ell  se’n creen de nous i els fa universals, tot fent-los madurar. Troballes seues, de rang internacional, que s’atansen fins a aplegar Alemanya. Avui no s’entén la Universitat de València  i els estudis de la nostra geografia, tant valenciana com illenca, sense la seua contribució.
 
Ella, és la il·lusió i el futur que ve, les ganes de fer-ho bé.

Una de les coses que ens han ensenyat els bells i vells professors, és que no s’explica la Gran Història sense les petites històries de cadascun; dels petits in-puts personals d’aquells que conformem cada societat.  

A d’ell, sempre disposat a ajudar, encara que, qui li demanava ajut era de la Universat germanastra de la Politècnica del  Camí de Vera. Fins a destorbar-lo a sa casa.

😉  Ja sabeu de la meua tossuda impresentabilitat.    

En sentir-los a cadascun se m’han entelat els ulls per raons acadèmiques i d’agraïment personal.

FURIÓ: Estefania Ferrer, estudiant de Filologia dona suport
Uploaded by misguebs. – Parties, dorm life, and other college videos.

FURIÓ: Vicent Roselló dona suport a Furió
Uploaded by misguebs. – Discover more college videos.


  1. BENVOLGUT JOSEP,
    GRÀCIES PEL TEU COMENTARI, TAN SENTIT I AMB CONEIXEMENT DE CAUSA. HÒMENS COM TU FAN FALTA, HO SAPS BÉ, A PEU D’OBRA I EN INSTITUCIONS COM L’ESTUDI GENERAL.
    GENT COM JO -PARE DE LA CRIATURA- FEM EL QUE PODEM I, DE VEGADES, MÉS DEL QUE SAPIGUEM.
    FURIÓ, SENS DUBTE, PAGA LA PENA I, SI GUANYA, TOTS GUANYAREM: LA UNIVERSITAT, LES PERSONES QUE EN ELLA TREBALLEM I APRENEM I, SOBRETOT, LA SOCIETAT VALENCIANA.
    TU SEMPRE HAS ESTAT OPTIMISTA PEL QUE FA AL FET VALENCIÀ I A VEURE, SI PER UNA VEGADA, PUC/PODEM DONAR-TE TOTS PLEGATS LA RAÓ.
    UNA ABRAÇADA,
    ALBERT

    PS.- LA MEUA DONA ÉS FILLA DE XUFERA I CASTELLÀ ARRELAT ACÍ DES DE LA INFANTESA. UN DETALL, VERITABLEMENT, SENSE MASSA IMPORTÀNCIA.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.