R d'acció

Joc de paraules de la paraula redacció que fa referència a la tasca d'escriure i comprende tant en grup com individualment. Bloc del Seminari IV Grup 20 d'Introducció al Periodisme de la FCB de la URL.

31 de maig de 2013
0 comentaris

Blanquerna és optimista

Ángel Llàcer i Manu Guix han retransmès el seu programa radiofònic des de l’Auditori de la Facultat de Comunicació de la Universitat Ramon Llull

Els estudiants celebren el Dia Internacional de la Ràdio

Els Optimistes Àngel Llàcer i Manu Guix han fet un directe del programa radiofònic, des de la Facultat de Comunicació Blanquerna. Un auditori ple d’estudiants de comunicació que han gaudit de l’entreteniment del concurs, les cançons i l’humor dels convidats de la Universitat.

“A la vida no hi ha gots mig buits, sinó gots mig plens”. Amb aquesta filosofia els Optimistes pretenen aixecar l’ànim dels seus oients. Com han pogut aixecar els ànims dels dos estudiants de primer curs de la Facultat que han sigut els concursants. El concurs són dos blocs de preguntes, un dels quals es basa en aspectes relacionats amb l’entrevista al convidat. El Niño La Hipoteca ha estat l’afortunat. Un músic iniciat als metros de Barcelona, acompanyat d’una guitarra i animat per pintes. El Niño La Hipoteca ha acompanyat el programa dels Optimistes durant el Dia Internacional de la Ràdio. Un dia encertat perquè els estudiants de la Facultat Blanquerna puguin viure la ràdio.

Els Optimistes és un programa d’entreteniment dels migdies de Catalunya Ràdio. Àngel Llàcer n’és el director i presentador. Manu Guix és el músic i company de Llàcer a l’espai radiofònic.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!