6 de juliol de 2017
0 comentaris

3 d’octubre

Comentari a El món a Rac1:

Un dels investigadors de Microsoft  feia servir l’origen de les quatre barres creades amb els dits ensangonats de Guifré el Pilós com el primer cas de tecnologia multitouch. Aquesta primitiva tecnologia tàctil ha fet creïble una nació, com Steve Jobs va fer creïble tenir el món a cop de dit.  Per tant, si l’objectiu de la majoria del Parlament és fer creïble el referèndum, és coherent presentar-lo com un nou producte d’Apple.

Però el que fa creïble el referèndum és, sobretot, anunciar que en cas de victòria, es proclamarà la independència en 48 hores. Perquè si es fa creïble, pot provocar l’error forçat del govern espanyol. Perquè, si es vota, genera la participació massiva del si i del ni. I perquè activa el vot del no.

La gran data és, per tant, el 3 d’octubre. Dia de la victòria de Cèsar sobre els gals. No cauré en la temptació. Però, queda clar que només algú que no es prenguin molt seriosament a si mateix és capaç de no fer com sempre. Sinó fer com mai. I evitar el que va passar aquell altra 3 d’octubre en que van trobar a Allan Poe delirant en una taverna de Baltimore. Que és cap a on anàvem si algú no liquidava això que n’hem dit procés.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

Aquest lloc està protegit per reCAPTCHA i s’apliquen la política de privadesa i les condicions del servei de Google.

Us ha agradat aquest article? Compartiu-lo!