PROPOSTA DE PETIT RESTAURANT.

Tenim la primera visualització d’un restaurant que ens van encomanar fa un any. Les coses de l’arquitetura es cuinen al caliu. Açò tampoc no es diu en general. Treballem a hores d’ara amb un altre vídeo sense el forjat. Més “arquitectònic”. Aquest és per visualitzar-ho com a interior: com a càmera de vídeo. El concepte de visió de curt, no realista. Amb l’ull humà, que tenim una visió de compresió espaial més total.


La música ambiental, de Barry White, dedicada al Maurici de Salt. Que ens fa xalar amb les seues tries musicals.

Quant a josepblesa

Interdit destorbar el conductor.
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

2 respostes a PROPOSTA DE PETIT RESTAURANT.

  1. valldalbaidi diu:

    I sí és cert que a la Vall d’Albaida hi ha plantacions (més de les que tu i jo ens imaginem). Però este “porrat” no anava per ahí. T’he contestat ací perquè ho he llegit quan he pogut… i ja me’n vaig demà cap a terres d’Aragó.
    Bon dia…

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

*